Gudbrandsdalen Steinindustri

“Vi har vært kunde av VIEW Group siden 2006, og jeg er riktig så fornøyd med samarbeidet og økonomisystemet Xledger vi har igjennom de. Det er viktig for meg med flinke folk og et godt verktøy som gir meg oversikt over selskapets økonomi.” Daglig leder, Knut Aamot
Kvalitet og kompetanse

Gudbrandsdal Steinindustri AS er en natursteinsbedrift med røtter tilbake til 1918. Fra å være en bedrift tuftet på produksjon og salg av skifer er de i dag en leverandør av et bredt spekter av naturstein. Gudbrandsdal Steinindustri AS er lokalisert på Tretten og i Hamar, og har kunder rundt om i hele Norge.

Vår styrke er medarbeidere med høy kompetanse og et stort utvalg av de fleste typer natursteinsprodukter. Dette betyr hurtig levering til konkurransedyktige priser, presiserer daglig leder Knut Aamot.

 

Fokus på kundene
– Vi er arbeidsomme, tålmodige og langsiktige, det er det som beskriver oss i Gudbrandsdal Steinindustri. Vi feiret nylig 100 års jubileum som vi er riktig stolte av. Vi har vært så heldige å få jobbe med mange spennende kunder og prosjekter. Både store og små kommer tilbake til oss, igjen og igjen.

– Vårt vakre land er vår største kunde, men vi har også levert til spennende prosjekter i utlandet, både Walt Disney og hotellkjeder i Asia og Hawaii, kan Aamot fortelle.

– Vårt mål er å gi kunden langvarig kvalitet. Vi tar vare på alle og er veldig stolte av vårt arbeid og våre kunder. Vi lever ikke i sus og dus og har aldri tatt ut mer enn vi kunne i selskapet.

– Selv om vi leverer fine benkeplater, så er det beste jeg vet å sette meg ned i godstolen med kaffen i hånden, som jeg lager hjemme på eget kjøkken fra 70-tallet, sier Aamot.

 

…hun gir seg ikke før oppgaven er løst. Det er helt fantastisk å ha sånne med på laget.

– Knut Aamot, Daglig Leder i Gudbrandsdal Steinindustri AS

 

Gudbrandsdal Steinindustri bilde 2

Lønnsomt samarbeid

– Vi har vært kunde av VIEW Group siden 2006, og jeg er riktig så fornøyd med både ansatte og økonomisystemet Xledger vi har igjennom VIEW Group. Jeg bruker ikke systemet så mye i hverdagen, men det er et godt verktøy og gir meg en god oversikt over selskapets økonomi – når jeg trenger det, presiserer Aamot.

– Det er ikke viktigst å alltid være best. Jeg er klar over mine svake og mine gode sider, og da er det veldig fint å ha kolleger som samarbeider godt og utfører våre prosesser og oppgaver, presiserer Aamot.

– Nini er vår regnskapsfører fra VIEW Group og hun sitter hos oss en dag i uken. Jeg trives veldig godt med Nini på laget, hun er helt super!

– I min hverdag er det viktig å sy alt sammen. Det er mange oppgaver som skal utføres, men det viktigste er flyten i arbeidsprosessene og det å sørge for at de ansatte trives og har det godt på jobben. Nini sørger for at oppgavene knyttet til regnskap og økonomi blir riktig, og hun gir seg ikke før oppgaven er løst. Det er helt fantastisk å ha en sånn på kontoret, avslutter han.

Les flere kundehistorier

Front Entreprenør

Front Entreprenør har hatt VIEW Construct som samarbeidspartner siden 2006.
Les historien her

Stingray

Stingray skal hjelpe laksenæringen med å vokse, ved å redusere lakselusen og bidra til en klokere høsting fra havet.
Les historien her

Peak Shipping

Peak Shipping AS har som mål å bli en stor aktør i europeisk nærskipsfart Selskapet ble etablert i 2005 og er i vekst.
Les historien her

FUSen Solenergi

Solenergi FUSen er spesialister på solcelleanlegg til næringsbygg, og ledende i Norge.
Les historien her