Lønnsystemet SD Worx

Et lønnssystem med automatiserte prosesser og rutiner for en effektiv lønnshåndtering

Vi kan SD Worx Lønn

Vi er partner med SD Worx, og leverer lønnsstjenster fra systemet. Vi tilbyr alltid fastpris, og er opptatt av en forutsigbar og fleksibel leveranse.

Mens vi tar oss av lønnskjøring, formalia og rapportering, har du full oversikt over hva som skjer i systemet. Det er også enkelt å samarbeide og kommunisere rett i SD Worx Lønn.

Fordi SD Worx Lønn har spesialisert seg på automatikk i lønnsprosessene, kan våre fagspesialister levere en kostnadseffektiv tjeneste med fokus på tilpasninger til din bedrift.

Vi setter opp både lønnsportal, ansattportal og lederportal etter ønske. Du får meget god oversikt over lønnskostnader, personalinformasjon og mange gode rapporteringsmuligheter.

Ta kontakt med oss for et tilbud på lønn.

Dashbord i sd worx lønn

Fastpris på lønnstjenester – Få ditt tilbud

VIEW Group ligger i forkant på teknologi og benytter kun ledende, skybaserte løsninger for lønnstjenester. Dette sikrer at våre kunder får best mulig kvalitet, en forutsigbar og lav pris, med hjelp med lønn fra oss.

1-5 Ansatte

Fra

275NOK/måned

Fastpris per ansatt

Få et tilbud

6-50 Ansatte

Fra

180NOK/måned

Fastpris per ansatt

Få et tilbud

51+ Ansatte

Fra

160NOK/måned

Fastpris per ansatt

Få et tilbud

Sikkerhet og oversikt

SD Worx er en av de beste løsningene på markedet for deg som ønsker en sikker og pålitelig løsning med omfattende funksjonalitet og gode muligheter for automatisering av lønnsprosessene. SD Worx er spesielt egnet for store eller mellomstore selskaper og organisasjoner i Norge.

Som berift har du ansvar for å være oppdatert på lover og regler. Du kan outsource deler av dette ansvaret. Med SD Worx kan du få stål- kontrol på arbeidsavtaler, lover, forskrifter og tariffavtaler.

Det er viktig å kunne jobbe smidig og tilpasse seg raskt til endringer. For å håndtere alt dette på en effektiv måte, er det avgjørende å ha en leverandør som kontinuerlig utvikler og forbedrer systemene for fremtiden.

Fordeler med SD Worx

Trygghet

Et pålitelig lønnssystem som kan justeres etter behov, og som har fleksible innstillinger for tilgangstillatelser både på funksjonelt og organisatorisk nivå. Systemet er også sertifisert etter ISO 27001.

Brukerportaler

Brukervennlige portaler basert på adgangsnivåer for ulike roller. Kontroll og oversikt tillpasses behovet og forenkler kommuniksjon, på tvers av fagområder.

Integrasjon

Du kan enkelt integrere din bedrift med ulike HR-systemer, eksterne organisasjoner eller økonomisystemer ved hjelp av API eller filbasert integrasjon.

Automatisering

Bruk tid på oversikt og kontroll, ikke på repetativt arbeid. Lønnsystemet har innebygde verktøy for å definere en handling og reprodusere disse.

Spar tid med automatikk

Lønnssystemet har et innebygd prosesstøtteverktøy der du enkelt setter opp lønnsprosessen som kjøres repetitivt med lik prosess hele veien basert på en definert plan

Reduser manuelle oppgaver, lag kjøreplaner i systemet og hent ut ferdige rapporter. Kjøreplanfunksjonen er svært fleksibel og kan tilpasses bedriftens spesifikke behov. Med SD Worx lønn kan du opprette kjøreplaner direkte i lønnssystemet og la systemet sørge for at oppgavene blir utført i riktig tid og rekkefølge. La systemet ta seg av arbeidet.

Ved å opprette egendefinerte eller forhåndsdefinerte kjøreplaner med innebygde mål, kan du planlegge og organisere oppgavene dine på en effektiv måte.

Du kan lage faste og sekvensielle kjøreplaner med eller uten avhengigheter, og opprette forskjellige kjøreplaner og maler for å tilordne ulike avdelinger i bedriften.

Brukerportal

Rollestyrte portaler med god oversikt og mulighet for å endre eller delegere ansvarsmengde og tilgang.

 • Lønnsportal
 • Ansattportal
 • Lederportal
 • Klienportal

For dine lønnsmedarbeidere: Få total oversikt over lønnsoppgave, kjøreplaner og prosesser de de selskapene du kjører lønn for.

For dine klienter: Siker kommunikasjon mellom lønninskontor og kunde. Spar tid på unødvendige mailer utenfor systemet.

For dine ansatte: Egen portal der de ser sin lønnslipp.

For dine ledere: Gi alle ledere mulighet til å trekke ut live rapporter.

Analyse og rapporteringsverktøy

Du kan hente live rapporter og ta raske besluttninger. Med SD Worx fleksible og kraftige verktøy kan du fremstille date for deg selv og ledergruppen. Du kan bruke ferdige definerte rapporter eller lage dine egne regler for å bygge personlige rapporter.

 • A-melding datarapport
 • Banklister og trekkeierrapporter
 • Endringslogger
 • Kontosammendrag og spesifikasjoner
 • Pensjonsrapportering
 • SSB-rapporter
 • Fri lønnsrapport

Lønnsberegning / Etterbetaling

Rett lønn til rett tid. Full mulighet til tidsstyring og historikk på alle trasaksjoner og lønnsfelt. Du kan tidsstyre verdier etter alle typer satser; Regulativ, lønnstrinn, skattekort og kontigering.

Fleksibel definisjon av lønnsarter, satstabeller, regulativ, lenkearter og lønnsgrupper, med mer.

Distribuer lønnslipp etter eget ønske, digitalt i egen portal, papir, web, intranett eller Epost.

Integrasjoner med SD Worx

Uansett hvilken bransje du opererer i, er det nødvendig å utbetale lønn til de ansatte. Vår løsning tilbyr enestående fleksibilitet og er støttet av vår lange erfaring innen ulike bransjer. Dette gjør at systemet passer godt for de aller fleste norske selskaper.

 • Altinn
 • NAV
 • Skattekort
 • A-melding
 • Fraværskjema
 • Inntekstmelding

Hvorfor outsource lønn?

 • Få best pratice for en effektiv lønnstjeneste
 • Trygghet og kvalitet
 • Reduser sårbarhet
 • Reduser kostnader
 • Tilgang til fleksible resurser

Hvorfor velge VIEW Group?

 • Vi har fastpris på lønnstjenester
 • Bruk oss etter behov
 • Vi har egne lønnsspesialister
 • Vi kan skreddersy integrasjoner
 • Vi kan både SD Worx, Xledger og Tripletex

Aditro slår seg sammen med SD Worx

Aditro levere tjenester og programvare innen HRM og lønn. SD Worx er en av verdens største leverandører av løsninger og tjenester innen HR og Lønn. De har nå slått seg sammen og blir nordens største leverandø med over 5300 ansatte med kontorer i 16 land, og 76 000 kunder.

SD Worx leverer lønnslipper til over 5 millioner arbeidstakere.

Vi hjelper også mange kunder med personaladministrasjon, alt fra pensjonsordninger, yrkesskadeforsikringer og refusjoner/sykefravær til NAV. Igjennom Aditro har vi blant annet en hel-digital integrasjon mot NAV, noe som gjør sykefravær og refusjoner mer effektivt.

Les også: Hva koster det å outsource lønn?

Hva sier våre kunder?

«Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”
Alpinco
“VIEW Group hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte.“
Technogarden
«Vi har en enorm mengde transaksjoner, og igjennom Xledger har VIEW Group hjulpet oss automatisere mye av denne prosessen.»
Kitch’n

Få et tilbud på lønn

 

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

Ferie og feriepenger
Ferie og feriepenger 2024 Les mer
øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til øke lønnsomheten i bedriften Les mer
hjemmekontor fra utlandet
HRLedelse
Regler for hjemmekontor i utlandet Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!