Bransjekompetanse

I VIEW Group – konsernet har vi egne konsepter og datterselskap som har spesialisert seg på regnskap og økonomistyring for bransjer og forretningsområder. 

Shipping og maritim industri

Vi levere regnskaps- og integrasjonstjenester til den maritime næringen. Kundene våre har live finansiell og operasjonell data , igjennom ERP – systemet Xledger integrert med operasjonssystemet Dataloy VMS.

Les mer her

Bemanning og rekruttering

Vi har flere kunder innenfor bemanning og rekruttering. Felles for de fleste er at de jobber oppdragsbasert, og ønsker en bedre prosjektstyring og en løsning for sikre samsvar mellom timefangst og lønn.

Les mer her

Family Office og investeringsselskap

Vi tilbyr regnskapsførsel, forretningsførsel og rådgivning for investeringsselskaper, fond, stiftelser, eiendom- og shippingselskaper. Dette inkluderer rådgivning innen selskapsadministrasjon, skatteplanlegging og alle aspekter av regnskap og rapportering.

Les mer her

Eiendom

Vi tilbyr en rekke spesialiserte tjenester for eiendomsaktører – både innenfor forvaltning og utvikling. Våre spesialister har erfaring med både alt fra systemer til regnskap, forretningsførsel og forvaltning av eiendommer med leiekontrakter.

Les mer her

Bygg og anlegg

Vi har spesialiserte team som jobber med regnskap, økonomistyring og integrasjoner for bygg og anleggsbransjen. Kundene våre får effektive løsninger for regnskap, lønn og prosjektstyring – i systemer som gir god oversikt.

Les mer her

Konsulenter

Vi har en rekke kunder som driver IT – og konsulentrettet virksomhet. Felles for disse er at de fleste jobber prosjektbasertbasert, og ønsket en løsning for bedre prosjektstyring og for å sikre samsvar mellom timefangst og lønn.

Les mer her

Kontakt en av våre rådgivere

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat og viser deg hvordan vi hjelper våre kunder lykkes. Ring, send en e-post eller fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!

Stian Brandvold

Salg- og Markedsdirektør

90 62 17 43

Bjarte Sjøtun

Sales Executive

479 47 099

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

Ferie og feriepenger
Ferie og feriepenger 2024 Les mer
øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til øke lønnsomheten i bedriften Les mer
hjemmekontor fra utlandet
HRLedelse
Regler for hjemmekontor i utlandet Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!