Integrasjoner

Vi har både ferdige integrasjoner og skreddersyr løsninger mot dine fagsystemer.

Integrasjoner for en god dataflyt

Du trenger ikke finne et system som dekker absolutt alle økonomi- og forretningsprosesser i selskapet ditt. Det kan være bedre å løse spesifikke behov med spesialiserte fagsystemer som passer din virksomhet. For eksempel er det veldig vanlig å ha egne løsninger på timeføring, innkjøp, ordre eller andre viktige prosesser. Ved å integrere systemene vil du få helheten du er ute etter, i kombinasjon med å dekke dine unike behov.

Våre ERP-systemer har mange ferdige standardintegrasjoner mot markedsledende tredjeparter. Dette gjør at du enkelt og rask kan komme i gang. Vi har også eksperter på integrasjoner som kan skreddersy løsninger for deg – så her er er det mange muligheter for en sømløs dataflyt.

 • Mange ferdige standardintegrasjoner
 • Skreddersøm etter behov
 • Integrasjonseksperter
 • Ta del i lignende selskapers suksess

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om dine behov.

Integrasjoner gir fleksible økosystemer

Vi er partner med ERP-leverandørene Xledger og Tripletex, som begge har et bredt spekter av standardintegrasjoner tilgjengelig. I tillegg har vi bygget vår egen integrasjonsplattform i Azure vi kaller VIEW Connect. Fra skyen kan vi kostnadseffektivt integrere dine løsninger sånn at du reduserer behovet for manuelt arbeid. Våre eksperter hjelper deg gjerne med både rådgivning og utvikling.

Integrasjonene har til hensikt å automatisere overføring av data mellom ulike forretningssystem for å fjerne manuelt arbeid, redusere kostnader, øke effektivitet, eliminere feilkilder og forbedre datakvalitet. En integrasjon gir en ofte et mer bevisst forhold til data, metadata, masterdata og hvordan informasjon flyter i organisasjonen.

 

Integrasjoner = muligheter

ERP systemet Xledger sitt integrasjonsgrensesnitt muliggjør dataoverføringer med eksterne forretningssystemer, eksempelvis gjennom import/eksport av kunde- og leverandørregistre, hovedbok- og reskontrotransaksjoner, lønn- og HR-data, og fakturagrunnlag.

Her finner du en en oversikt over et utvalg av systemer som er integrert mot Xledger.

Integrasjon på flere språk

Vi tilbyr flere grensesnitt for våre integrasjoner. Data kan hentes ut ved hjelp av GraphQL, SOAP-baserte Web Services, eller live eksportkoblinger. Data kan føres inn på flere måter: GraphQL eller CSV- og XML-baserte importformater. Integrasjoner med Xledger kan være alt fra sømløse og helautomatiserte til mer «on demand»-synkroniseringer. Dette avhenger av ditt behov. Du kan ta kontakt med en våre eksperter for bistand eller rådgiving om du ønsker å utvikle egne integrasjoner eller har behov for teknisk dokumentasjon. Tripletex er vårt økonomisystem for mindre virksomheter. De har også ett sett av standardintegrasjoner som vi kan bistå med å aktivere, det kan du finne mer informasjon om her.

Integrasjoner levert av partnere

For integrasjoner som ikke leveres direkte i økonomisystemene finnes det standard integrasjoner levert av partnere som kan være effektive å sette opp og økonomisk gunstige. Ett eksempel på en slik partner kan være IIzy. De har et stort sett av standardintegrasjoner som kan anvendes, men det kan finnes eksempler der disse krever en gitt arbeidsflyt og hvor custom parametere ikke nødvendigvis støttes. Allikevel ser vi at dette er løsninger som kan fungere for mange – og kanskje særlig i relasjon til økonomisystemet Tripletex. En oversikt over deres integrasjoner finnes her.

Xledger ERP

Flere av våre kunder er foretak som har behov for integrasjoner der dataflyter og datatyper ikke tilfredsstillende lar seg løse gjennom standard- eller partnerintegrasjoner.

VIEW Group har ett eget automasjonsteam som består av flere integrasjonseksperter, systemarkitekter og programvareutviklere. Disse forvalter og utvikler våre kunders skreddersydde integrasjoner i automasjonsplattformen vår som ligger i Azure; VIEW Connect.

 • Vi løser dine behov
 • Vi bygger broer mellom dine systemer
 • Vi sørger for oppdatering og videre utvikling

Applikasjoner i .NET

VIEW Connect er en serie med applikasjoner utviklet i .NET og levert som App Services i Microsoft Azure samt funksjonalitet gjennom Azure Datafactory.

Dette leveres med relevante og moderne teknologier for tilgangskontroll, sikkerhetsfunksjoner, diagnostikk og monitorering. VIEW Connect er en samling med tjenester som har endepunkter tilgjengelige fra Internet, med gode moderne sikkerhetsmekanismer og kan integrere flyter ved filer (flere formater), webhooks, databasekoblinger og REST API.

Spesialtilpassede applikasjoner

VIEW Group har gjort spesialtilpassede integrasjoner for flere kjente virksomheter, og vi har god erfaring med både positiv effekt på deres forretning og kvalitet på tjenestene.

Noen eksempler av disse integrasjonene er mellom Xledger og Salesforce, Simployer, Dataloy, IMOS, AMOS, Winner, Hult & Lillevik, Datanova, Elavon, Vipps, Dynamics, Eyeshare, Catalyst One, Aditro, PortIT, Configura, Smartdoc, IDP, Moment, Trimergo, GAT med flere.

Populære integrasjoner Tripletex

 • Vipps
 • Autogear
 • iZettle
 • Shopify
 • One Stop Reporting
 • Tidypay
 • Speedycraft
 • Aprila Bank

Populære integrasjoner Xledger

 • SmartDok
 • SalesForce
 • Superoffice
 • Mystore
 • Fensitra
 • iShare
 • Styret.com
 • Svea finans

Vår integrasjonsplattform:
VIEW CONNECT

Via vår egenutviklet integrasjonsplattform VIEW Connect, har vi stor fleksibilitet når det kommer til å utvikle og levere tilpassete løsninger.

Vi utfører systemutvikling, lager integrasjoner mellom ulike systemer samt programmerer løsninger og tilpasninger for kundene våre. I tillegg tilbyr vi IT rådgivning, utleie av IT-arbeidskraft og drift av kundens IT- infrastruktur.

VIEW innehar høy teoretisk og faglig kompetanse med erfaring fra ulike plattformer og programmeringsspråk, som for eksempel Web Servies og GraphQL.

Er du nysgjerrig på hvilke muligheter for finnes for deg? Teknologien ligger der, det handler bare om å utnytte den riktig.

Hva sier våre kunder?

«Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”
Alpinco
“VIEW Group hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte.“
Technogarden
«Vi har en enorm mengde transaksjoner, og igjennom Xledger har VIEW Group hjulpet oss automatisere mye av denne prosessen.»
Kitch’n

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

Ferie og feriepenger
Ferie og feriepenger 2024 Les mer
øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til øke lønnsomheten i bedriften Les mer
hjemmekontor fra utlandet
HRLedelse
Regler for hjemmekontor i utlandet Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!