ERP – og forretningssystemer

Effektive og automatiserte systemløsninger som gir deg innsikt og oversikt i egen virksomhet.

Tilpasset til dine behov

Jobb smartere med riktig ERP – og forretningssystem

For at bedriften din skal være godt rustet for fremtiden, er det viktig med god systemstøtte tilpasset den bransjen du driver i. Med våre ERP – og forretningssystem får du full kontroll over tallene i sanntid, og gode forutsetningene for å utvikling og vekst. I tillegg får både du og dine ansatte en enklere arbeidshverdag.

Vi leverer økonomiløsninger, BI – og AI løsning, styreportal, app for reise og utlegg samt integrasjoner mellom andre fagsystemer.

Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg bli mer effektivt og mer presis i din økonomistyring. 

Våre systemløsninger

Xledger

Et forretningssystem som passer for mellomstore og store bedrifter. Du får tilgang til avansert rapportering og kan effektivt administrere både konsernstrukturer og virksomheter i ulike land.

Les mer

Tripletex

Brukervennlig, intuitivt og modulbasert økonomisystem for små og mellomstore bedrifter. For deg som prioriterer enkelhet og smart funksjonalitet.

Les mer

Business Intelligence-system

Hjelper deg med å effektivisere bedriftens budsjetterings-, analyse- og rapporteringsprosesser. Tydelig visualisering av data fra hele selskapet, for et godt beslutningsgrunnlag.

Les mer

Utlegg – og reiseregninger

Automatiserte funksjoner for smidig håndtering av utlegg og reiseregninger, både fra mobil og PC. Reduserer risikoen for feil og sparer tid for både bedriften og de ansatte.

Les mer

Styreportal

Du kan håndtere alt fra innkalling til styremøte eller generalforsamling, sette agenda, gjennomføre møtet, få en ferdig protokoll i pdf samt innhente signatur utføres digitalt på enkel og effektiv måte.

Les mer

Integrasjoner

Vi hjelper deg automatisere dataflyten mellom fagsystemer med ferdige og skreddersydde integrasjoner.  Dette reduserer manuelt arbeid og gir bedre datakvalitet.

Les mer

Fleksibilitet og økt effektivitet

Et ERP-system bør ha støtte for god automatisering rundt de fleste kjerneprosesser innen regnskap, lønn, prosjektstyring og rapportering. Velg et ERP-system som også har åpne API`er slik at du kan koble på andre fagsystemer du bruker, for en god dataflyt og mindre manuelt arbeid.

Når du velger et nytt ERP – system bør du velge en løsning som:

 • Gir deg tilgang til oppdaterte tall i sanntid.
 • Gir mulighet til å automatisere prosesser og rutiner
 • Er skalerbar og kan vokse i takt med virksomheten din
 • Er 100 % skybasert
 • Har åpne API`er for integrasjoner
 • Ferdige og skreddersydde rapporter
 • Visualiserer relevante data på en enkel og smidig måte for god oversikt

Hva sier våre kunder?

«Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”
Alpinco
“VIEW Group hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte.“
Technogarden
«Vi har en enorm mengde transaksjoner, og igjennom Xledger har VIEW Group hjulpet oss automatisere mye av denne prosessen.»
Kitch’n

På tide med et nytt ERP – system?

Det er mange ting å tenke på når du skal bytte til et ERP- system som passer din virksomhet. Det er viktig at du velger en løsning som har all den funksjonaliteten du trenger i dag, men som også kan vokse i takt med selskapets utvikling.

Våre systemrådgivere har lang erfaring med å hjelpe ulike typer bedrifter og organisasjoner velge riktig ERP-system, og kan hjelpe deg i din vurdering. Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Tips! Les her om tegn på når du bør vurdere nytt ERP-system

Effektive prosesser

Vi har mange kunder i ulike bransjer og størrelse. Det har gitt oss solid erfaring med å forbedre og forenkle økonomi- og forretningsprosesser i ulike organisasjoner. Vi har team som har spesialisert seg på forretningsystemer, og våre konsulenter har høy kompetanse på effektiv bruk av systemene.

 • Xledger
 • Tripletex
 • Business Intelligence – system
 • AI – systemer

Vi deler gjerne råd og tips om hvordan vi hjelper våre kunder utnytte disse.

Smidige integrasjoner = et fleksibelt økonomisystem

Smidig data- og informasjonsflyt mellom ERP-systemet ditt og andre driftssystemer gjør hverdagen enklere og minimerer risikoen for feil og mangler. Vi er eksperter på smarte tekniske løsninger, effektive prosesser og hjelper deg med funksjoner som passer din virksomhet.

De forretnings- og økonomisystemene vi tilbyr, har en rekke standardintegrasjoner som kan kobles til de vanligste systemene på markedet i dag. Med vår integrasjonsplattform kan vi også kostnadseffektivt utvikle ytterligere integrasjoner, som knytter de ulike støttesystemene dine sammen med økonomisystemet. Våre systemkonsulenter og integrasjonsspesialister hjelper gjerne til med både rådgivning og utvikling.

Kontakt en av våre rådgivere

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat og viser deg hvordan vi hjelper våre kunder lykkes. Ring, send en e-post eller fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!

Stian Brandvold

Salg- og Markedsdirektør

90 62 17 43

Rune Johansson

sales Manager

917 52 662

Lurer du på noe annet? Kontakt oss gjerne.

<

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

Ferie og feriepenger
Ferie og feriepenger 2024 Les mer
øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til øke lønnsomheten i bedriften Les mer
hjemmekontor fra utlandet
HRLedelse
Regler for hjemmekontor i utlandet Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!