Regnskapsføring

Vi tilbyr fastpris på regnskapsføring og systemer som gir deg god oversikt

 

 

Effektiv regnskapsføring

Overlat hele eller deler av regnskapsføringen til oss – uansett hvilke behov du har. Vi kan hjelpe deg med alt fra løpende bokføring til årsrapporter, selvangivelser, rapportering, analyser og andre regnskapstjenester.

Vi tilbyr alltid fastpris i måneden på våre regnskapstjenester, og du har tilgang til våre økonomer med spisskompetanse. På denne måten vil du alltid være trygg på at uansett hvilke behov eller problemstillinger som oppstår, vil vi kunne hjelpe deg.

Regnskapsføring

Forutsigbarhet og Fleksibilitet

VIEW Group har både små bedrifter og store internasjonale konsern som kunder. Vi leverer både økonomisystemer, regnskapstjenester og rådgivning innen økonomi og IT. Vi har fastpriser på våre tjenester– også på rådgivning og integrasjoner. Hos oss får kundene forutsigbarhet og fleksibilitet.

Regnskap

fra

2500NOK/mnd

Få et tilbud

Årsoppgjør

fra

8830NOK

få et tilbud

Lønnskjøring

fra

180NOK

Få et tilbud

Hva sier våre kunder?

“Med VIEW Group på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen og godt samarbeid.”
Visindi
“God økonomistyring og effektiv regnskapsføring krever dyktige fagfolk. Vi lener oss på VIEW Group.»
Fusen Solernergi
«Vekst og utvikling krever mye og VIEW Group hjelper oss holde god oversikt hele veien.»
Olivers og Co

Regnskap: Hvordan velge leverandør?

Det finnes utrolig mange leverandører av regnskapsføring, og det kan være vanskelig å velge. Det er noen ting du bør tenke på som spiller inn på både pris og kvalitet når det kommer til regnskap.

 

FASTPRIS på regnskap

Din regnskapsleverandør må bruke systemer og løsninger som gjør at de er effektive. dette kommer deg til gode ved at din tjeneste blir rimelig. Du bør spørre om fastpris på ditt regnskap, slik at du får forutsigbarhet. Vi i VIEW Group har fastpris både på regnskap, lønn og rådgivning. Kundene våre setter pris på dette og vi har fokus på effektivitet og god kommunikasjon.

 

OUTSORCE – Spar tid og penger

Det er vanskelig å matche en profesjonell regnskapsleverandør på kompetanse – både når det kommer til bredde og dybde. I de aller fleste tilfeller lønner det seg å velge outsourcing av bedriftens regnskap. Ved å ha en sterk outsourcingspartner får din bedrift tilgang til kompetanse som er både unik og til enhver tid oppdatert. Digitale løsninger gjør regnskapshverdagen mer effektiv og automatisert for deg og din bedrift.

 

RAPPORTER – Tilpasset dine KPI`er

Bruk heller tiden på å analysere dine regnskapstall igjennom gode visuelle rapporter. De din leverandør om å sette opp skreddersydde rapporter i økonomisystemet, som du får tilgang til med bare noen klikk. Med et moderne system, kan rapportene tilpasses både KPI`er, roller eller andre parametre. En god plan og strategi for fremtiden baserer seg på nåtiden, og prediksjoner om fremtiden. Og med et skybasert regnskap får du “live” tall servert hver dag.

Regnskap i Xledger

Vi har dedikerte team som leverer regnskap, lønn og rådgivning til SMB- markedet og Konsern – med Xledger som system. Siden 2004 har vi effektivisert økonomiprosesser og hjulpet selskapet få innsikt og oversikt over sin forretning – i sanntid. Vi skreddersyr ofte integrasjoner for kundene, og har egne IT-team som har spesialisert seg på god dataflyt i Xledger.

Les mer

Regnskap i Tripletex

Våre regnskapsførere i Tripletex leverer regnskap, lønn og rådgivning til ENK og SMB- markedet. Vi kan Tripletex veldig godt og hjelper deg mer enn gjerne med regnskap og lønn i systemet. Vi tilbyr alltid en forutsigbar fastpris, med mulighet for å gjøre mye selv. Tripletex har også mange ferdige integrasjoner som vi kan koble på dine fagsystemer, for god oversikt over butikken.

Les mer

Fallgruver ved å gjøre regnskapet selv

Som Altinn skriver i sin blogg er det mange krav til regnskapet enten du er et ENK eller en større bedrift. Vi får ofte henvendelser fra små bedrifter som har gått seg vill i reglene rundt regnskap eller fra økonomiavdelinger som vil ha tips til å bli enda mer effektive. Ved å gjøre regnskapet helt selv uten kunnskap, kan fallgruvene bety sanksjoner, gebyrer og tilbakebetaling av skatt. Eller at du faktisk ikke får det du har krav på.

Vi har team som har spesialisert seg på små bedrifter og team som daglig jobber med konsern. På denne måten får vi som leverandør en unik erfaring og en best practice på hvordan effektivt håndtere regnskapet til ulike selskaper.

Selskaper i vekst

Vekst er spennede, men også krevende. Bedrifter som vokser vil ofte oppleve at kompleksiteten i regnskapet øker, oppgavene blir flere og de blir annerledes. Hvis du har outsourcet regnskap og lønn har du mulighet til å raskt skalere opp ressurser og få inn nødvendig kompetanse. Ikke minst få gode råd rundt likviditetsstrying, lønnsomhetsanalyser eller benchmarking. Dette er informasjon du bør  få av din leverandør og utnytte for å få oversikt over eksisterende eller nytt marked. Denne type innsikt og data kan gi deg et konkurransefortrinn.

Ditt regnskap forteller en historie

Det kan handle om årsaker til høye inntekter eller kostnader, lønnsomme prosjekter eller sammenligning med konkurrenter. Dette er ting ditt regnskap forteller der, dersom du leser det på riktig måte.

Vi er glade i tall og sammenhenger, og oversetter våre kunders regnskapstall til ting som gir mening for dem

Å drive forretning handler om mer enn bare et lovlydig regnskap, men også å bruke tallene til å oppnå lønnsomhet.

Les også: 3 måter regnskapsføreren hjelper deg ta bedre beslutninger

Hvorfor outsource regnskapet?

  • Fokuser på egen verdiskapning
  • Få fastpris på regnskap
  • Få best practise for din bransje
  • Tilgang til fagspesialister
  • Tilgang til IT – spesialister

Hvorfor velge VIEW Group?

  • Erfaring med skyløsninger siden 2004
  • Xledger og Tripletex– spesialister
  • Fastpris på regnskap og lønn
  • Rådgivere på økonomi og IT
  • Vi kan skreddersy integrasjoner

Kontakt en av våre rådgivere

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat og viser deg hvordan vi hjelper våre kunder lykkes. Ring, send en e-post eller fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg!

Jan-Mikael Jansson

Sales Executive

403 83 810

Heidi Seigerud

Sales Executive

481 21 855

Finn ditt lokale regnskapskontor

Vil du ha hjelp til hele eller deler av regnskapet og lønnskjøringen? Vi har fleksible og faste priser på våre tjenester, og folk med ekspertise over hele landet.
Ålesund
Notenesgata 14, 6002 Ålesund
Bergen
Inger Bang Lunds vei 12, 5059 Bergen
Haugesund
Kvaløygata 3, 5537 Haugesund
Kristiansand
Rigedalen 5, 4626 Kristiansand
Lillehammer
Fåberggata 155, 2615 Lillehammer
Oslo
Dronning Eufemiasgate 16, 0191 Oslo
Sandefjord
Leif Weldings vei 14, 3208 Sandefjord
Søgne
Birkedalsveien 80, 4640 Søgne
Stavanger
Kanalsletta 3, 4033 Stavanger

Få et tilbud på regnskapsføring her

 

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

bytte erp-system
System
Bytte ERP-system? Les mer
LedelseSelskapsnytt
VIEW Group passerer 1 milliard i omsetning Les mer
feriepengerLønn
Endringer i foreldrepermisjon 2024 Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!