Kunders suksess, er vår suksess

Uansett om bedriften er stor eller liten forteller regnskapstallene en historie, og vil gi deg verdifull innsikt i hvordan du kan drive enda bedre i fremtiden. Gjør som over 5000 andre kunder og bli en del av VIEW Group!

KUNDER AV VIEW GROUP

VIEW Group gir deg økonomisk oversikt i sanntid.

Få tilgang til spisskompetanse og “best practice” igjennom våre dyktige regnskapsførere. Vi leverer outsourcing av hele eller deler av regnskapet, i tillegg til automatiserte systemer for økonomi- og forretningsprosesser. Våre kunder har innsikt og oversikt i sanntid.

 

 • Video forsidebilde
  “VIEW hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte, og en leverandør som støtter oss i ytterligere digitaliseringsprosjekter.” – Technogarden

  KUNDER AV VIEW GROUP

  Technogarden er et konsulent- og rekrutteringsselskap som driver med utleie av ingeniører, tekniske spesialister og IT – konsulenter.

  Vi har hjulpet Technogarden vekk fra hel-manuelle prosesser innen økonomi og regnskap, til mer automatisering og bedre oversikt over helt ned på det enkelte prosjekt.

 • Video forsidebilde
  “Vi ønsket et økonomisystem som var enkelt, effektivt og en stabil tjeneste. Valget falt på Xledger, med VIEW som leverandør.” – Petter Blytt Jerven, Økonomileder

  KUNDER AV VIEW GROUP

  Entur samler og deler data om all kollektivtrafikk i Norge i appen Entur. I tillegg driver Entur billettsystemer og salgs- og servicepunkter for jernbanen i Norge.

  Entur ønsket et skybasert økonomisystem som kunne være en del av en sømløs integrasjon med resten av infrastrukturen. Vi har hjulpet selskapet med å implementere Xledger, og fått på plass effektive og skalerbare økonomi – og forretningsprosesser.

 • Video forsidebilde
  “Med hjelp av VIEW Ledger og økonomisystemet Xledger har vi fått oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.” – Terje Mosveen, CFO i Alpinco

  KUNDER AV VIEW GROUP

  Alpinco – konsernet eier og drifter av alpinanleggene Hafjell og Kvitfjell, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell.

  Vi har hjulpet Alpinco få oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene, og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom systemer som booking, timeføring, heiskort og kassesystemer.

 • Video forsidebilde
  “We chose VIEW because they had a good understanding of the Maritime industry. I would say we now have a very efficient financial system in Oslo Bulk, and it gives us a high degree of control and cuts down on manual work.” Kjetil Nilsen, CFO in Oslo Bulk

  KUNDER AV VIEW GROUP

  Oslo Bulk er et privateid rederi og tilbyr profesjonell håndtering av bulklast, stykkgods og prosjektlast.

  Oslo Bulk valgte VIEW Group fordi hadde en god forståelse av den maritime industrien. Igjennom oss fikk de et veldig effektivt økonomisystem som gir de høy grad av kontroll og reduserer manuelt arbeid.

Kundereferanser

Vi har mange ulike kunder, men felles er ønsket om et skybasert regnskap og god oversikt over egen forretningen. Les noen av våre kundehistorier her.

Sommerbris – Sørlandsfestival

VIEW Group er vår sparringspartner, og hjelper oss både med regnskap, lønn og spørsmål knyttet til lønnsom drift.
Les historien her

Inseanergy

Likviditet har vært viktig for oss hele veien. Vi må være tett på tallene og stole på at de er korrekte. Her leverer VIEW Group.
Les historien her

Steem1960 Steensland

With VIEW we have a efficient system, which is essential in this global business.
Les historien her

Kraft Finans

VIEW Board Control gir oss en digital tilnærming til alt styrearbeidet, fra møter, dokumenthåndtering til signering av styrereferater.
Les historien her

Safe Bemanning

Vi har deadlines og ofte korte frister på ting. Så det er veldig viktig for oss at det fungerer optimalt mellom timefangsten og riktig avlønning til våre medarbeidere.
Les historien her

Gudbrandsdalen Steinindustri

Vi har vært kunde av VIEW Group siden 2006, og jeg er riktig så fornøyd med både ansatte og økonomisystemet Xledger vi har igjennom VIEW Group.
Les historien her

Front Entreprenør

Front Entreprenør har hatt VIEW Construct som samarbeidspartner siden 2006.
Les historien her

Vestviken Entreprenør

I jakten etter nytt økonomisystem valgte Vestviken Entreprenør å leie inn en ekstern konsulent.
Les historien her

HAJR Arkitekt og Eiendomsutvikling

Asim har jevnlig møter med avdelingsleder i VIEW Group Lillehammer Ragnhild og hennes kollega Elisabeth, der de diskuterer status og kommende scenarioer.
Les historien her

Regntøyspesialisten

Harald Feyling, eier av Regntøyspesialisten i Kristiansand, frigjør ei arbeidsuke hver måned på å la VIEW Group ta hele regnskapsjobben.
Les historien her

Fiskerbrygga

Etter snart 40 år i bransjen vet Martin Stallemo, innehaver av Pieder Ro restaurant på Fiskebrygga, hva som kreves for å lykkes.
Les historien her

Kjernebygg

I 2018 realiserte Olaf og Thomas sin drøm om å starte et byggmesterfirma i Rogaland.
Les historien her

SEM Elektro

Digital endringsledelse SEM Elektro har kabelrøtter tilbake til 1956.
Les historien her

Grieg Group

For Grieg Gruppen er det viktig at lønnsomhet går hånd i hånd med en bærekraftig utvikling. Der spiller utnyttelse av teknologi en viktig rolle og derfor var det naturlig for oss å velge VIEW Group som leverandør.
Les historien her

Trond Moi – Moi restaurant

Trond Moi synes mat er mer spennende enn tall, og da er det fint å ha Steinar Wehus og VIEW Group som passer på at han får den oversikten og innsikten han trenger.
Les historien her

Mister Minit

Mister Minit driver butikker på sentrale steder og hjelper hver dag kunder med praktiske oppgaver som nøkkelkopiering, skomaker-tjenester, gravering og søm-reparasjoner.
Les historien her

Jørns Bil og Brems

Når du går av T-banen på Vollebekk ved Økern, lyser logoen til Jørns Bil og Brems opp mot deg. Eier av verkstedet Trond Olsen sitter bak disken og møter deg med et smil om munnen.
Les historien her

Repstad Anlegg

Repstad Anlegg tok steget opp i skyen allerede i 2009. Da gikk de over på den skybaserte økonomiløsningen Xledger, og har siden den gang opplevd å få flere og flere av prosessene knyttet til regnskap og administrasjon automatisert.
Les historien her

Stingray

Stingray skal hjelpe laksenæringen med å vokse, ved å redusere lakselusen og bidra til en klokere høsting fra havet.
Les historien her

Goontech

Månedlige rapporter holdt ikke mål. Med god hjelp og støtte fra VIEW Group har bedriften nå løpende oversikt over økonomien – og kan selv sjekke status daglig.
Les historien her

Alpinco

Alpinco ble startet i 2012 og er i dag eier av alpinanleggene Hafjell og Kvitfjell, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell.
Les historien her

Kitch’n

Vi har fått veldig god styring og kontroll på konsernet, og effektivisert våre regnskap – og økonomiprosesser.
Les historien her

Oliviers og Co

Oliviers og Co går en spennene høst i møte med nyåpning av enda en butikk i Oslo, og realisering av ambisiøse vekstplaner i andre byer Norge.
Les historien her

Norema

Norema bruker tiden sin på kundene, ikke regnskap.
Les historien her

Peak Shipping

Peak Shipping AS har som mål å bli en stor aktør i europeisk nærskipsfart Selskapet ble etablert i 2005 og er i vekst.
Les historien her

StormGeo

StormGeo har automatisk valutahåndtering og full oversikt internasjonalt.
Les historien her

Visindi

Samarbeidet mellom Visindi og VIEW Group er helt topp, forteller en fornøyd partner i Visindi, Jenny Homme. I Visindi er vi veldig opptatt av verdier samtidig som vi er forretningsorienterte.
Les historien her

Oslo Bulk

“We chose VIEW Group because they had a good understanding of the Maritime industry. I would say we now have a very efficient financial system in Oslo Bulk, and it gives us a high degree of control and cuts down on manual work.” – Kjetil Nilsen, CFO in Oslo Bulk
Les historien her

Folk AS

Siden Folk AS ble etablert i 2004, har rekrutteringsselskapet blitt en erfaren tilbyder av både teknisk og administrativ kompetanse i vestlandsområdet.
Les historien her

En Tur

Entur samler og deler data om all kollektivtrafikk i Norge, som også deles i den nasjonale reiseplanleggeren Entur. I tillegg driver Entur billettsystemer og salgs- og servicepunkter for jernbanen i Norge. Entur er eid av Samferdselsdepartementet og sysselsetter rundt 200 årsverk.
Les historien her

Technogarden

Technogarden er et konsulent- og rekrutteringsselskap som driver med utleie av ingeniører, tekniske spesialister og IT – konsulenter. De omsetter for omtrent 600 millioner årlig og har i underkant av 500 konsulenter ute i oppdrag- både i Norge og Sverige.
Les historien her

Sjøhuset og Bønder i byen

For å ha kontroll på økonomien må bedriftsledere også ha et system som legger til rette for forenkling og god oversikt.
Les historien her

Mal i sør

Mal i sør er en del av Aamodt Bygg-konsernet, som er et Kristiansandsbasert entreprenørselskap men en landsdelens ledende aktører innenfor bygg, anlegg og betongtjenester.
Les historien her

FUSen Solenergi

Solenergi FUSen er spesialister på solcelleanlegg til næringsbygg, og ledende i Norge.
Les historien her

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

Endringer i foreldrepermisjon 2024 Les mer
Ferie og feriepenger
Ferie og feriepenger 2024 Les mer
øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til å øke lønnsomheten i bedriften Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!