Visindi

“Med VIEW Group på laget har vi full oversikt og stål-kontroll på forretningen og samarbeidet med VIEW Group er helt topp!” Visindi

Visindi er en av Norges ledende aktører innen lederutvelgelse og organisasjons-utvikling.

Opptatt av verdier
Samarbeidet mellom Visindi og VIEW Group er helt topp, forteller en fornøyd partner i Visindi, Jenny Homme. I Visindi er vi veldig opptatt av verdier samtidig som vi er forretningsorienterte. Hos VIEW Group fant vi det samme og de fremstod som et moderne selskap med kompetente mennesker. Vi opplevde at VIEW Group hadde de samme driverne med høy kvalitet og effektive tjenester samtidig som de er innovative, serviceinnstilte og rause. Rett og slett en god match, påpeker hun videre med et smil.

 

Oversikt og styring
Da vi tok kontakt med Visindi for at de skulle bistå med rekruttering og lederutvikling var Visindi samtidig i en prosess for å vurdere samarbeidspartnere på økonomi og regnskap. Vi hadde brukt det samme regnskapsbyrå i ti år og var ikke helt fornøyd med deres leveranse, samtidig som det tradisjonelle regnskapssystemet var tungvint og lite oversiktlig. Med den veksten som Visindi har hatt og med tanke på videre fremtid, hadde vi behov for å finne en partner som lå langt fremme både teknologisk og kompetansemessig. Med en felles administrasjon og ledelse og kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim var det viktig for oss å få oversikt over tallene for en riktig styring og utvikling av vår forretning.

 

Sanntidsløsning gjør rapportering overflødig

– Visindi

 

 

Video forsidebilde

 

 

Godt samarbeid

Alltid oppdatert
Økonomisystemet Xledger som VIEW Group leverer, fungerer over forventet hos Visindi Vi er superfornøyde, forteller Jenny Homme idet hun oppsummerer noen av fordelene som de allerede har oppnådd: Løsningen gir oss oversikt over transaksjonene slik at vi til en hver tid har en oppdatert status over økonomien for hele butikken. Dette igjen betyr at vi har muligheten til å aksjonere riktig og eventuelt justere kursen videre. Faktureringen er også blitt mer effektiv med bedre styring av timer og raskere fakturering. Dette påvirker både likviditeten og resultatet. Og den sømløse integrasjonen med bank gir oss kontroll på inn og utbetalinger i sanntid. Kort og godt så har vi fått bedre styring og kontroll på hele vår forretning.

 

Delt arbeidsdeling
Visindi og VIEW Group har valgt en samarbeidsmodell med delt arbeidsdeling. Denne modellen åpner for å utnytte de beste resursene hos både byrå og kunde. Og med internett som felles plattform fungerer kommunikasjonen utmerket. I Visindi fakturerer vi, konterer, attesterer og genererer reiseregninger siden det er vi som utfører de daglige operative oppgavene vis a vis våre kunder. Mens VIEW Group tar seg av skanning av inngående fakturaer kontroll av konteringer, lønn og alle avsetninger som skatt og arbeidsgiveravgift i tillegg til utarbeidelse av diverse regnskapsrapporter. Ut over dette benytter vi også VIEW Group som rådgiver og ved opplæring og kurs. Jenny Homme avslutter med å gjenta: – Samarbeidet vårt er helt topp.

Les flere kundehistorier

Gudbrandsdalen Steinindustri

Vi har vært kunde av VIEW Group siden 2006, og jeg er riktig så fornøyd med både ansatte og økonomisystemet Xledger vi har igjennom VIEW Group.
Les historien her

Jørns Bil og Brems

Når du går av T-banen på Vollebekk ved Økern, lyser logoen til Jørns Bil og Brems opp mot deg. Eier av verkstedet Trond Olsen sitter bak disken og møter deg med et smil om munnen.
Les historien her

Alpinco

Alpinco ble startet i 2012 og er i dag eier av alpinanleggene Hafjell og Kvitfjell, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell.
Les historien her

Peak Shipping

Peak Shipping AS har som mål å bli en stor aktør i europeisk nærskipsfart Selskapet ble etablert i 2005 og er i vekst.
Les historien her