Jørns Bil og Brems

“Jeg har regnskapsfører fordi jeg må fristille min tid. Det viktigste for oss er at kunden er fornøyd, og derfor må vi bruke all tiden vår inne på verkstedet. Igjennom appen i Tripletex holder jeg oversikten og sjekker oppdaterte tall uansett hvor jeg er.” Trond Olsen eier av Jørn`s Bil og Brems.

Inne på verkstedet er det full fart

Når du går av T-banen på Vollebekk ved Økern, lyser logoen til Jørns Bil og Brems opp mot deg. Eier av verkstedet Trond Olsen sitter bak disken og møter deg med et smil om munnen.

– Heisan, hva kan vi hjelpe deg med i dag? sier han høflig.

Trond har jobbet i Jørns Bil og Brems i over 10 år, og overtok som eier for noen år siden. Han er dedikert og trives i rollen, men han er klar på hva som er aller mest moro.

– Jeg liker å være der inne mer enn jeg liker å sitte her ute, sier han og peker inn mot verkstedet.
Inne på verkstedet er det full fart, lyden av sveising hører du godt mens lukten av bensin og olje møter deg når du går inn.

– Her gjør vi stort sett alt av reparasjon av biler. Akkurat nå skal jeg ta en EU–kontroll, så vi begynner med en liten tur, inviterer han.

– Det viktigste for oss er at kundene er fornøyde med det vi gjør, sier han mens han henter noe verktøy. Derfor må vi holde tempoet oppe, slik at de velger å komme tilbake.

– Vi bruker ikke en krone på markedsføring. Vi er så heldig at jungeltelegrafen gjør jobben for oss. Vi har mange faste kunder også, legger han til. tedet. Igjennom appen i Tripletex holder jeg oversikten og sjekker oppdaterte tall uansett hvor jeg er, sier Trond Olsen eier av Jørn`s Bil og Brems.

 

Video forsidebilde

 

En reise vi går sammen

Jørns Bil og Brems har samme navn som Gründeren selv. Jørn er nylig pensjonert, men sitter fortsatt som Daglig leder og er ofte innom butikken for å hilse på.

– Jeg startet opp i 2003 som et enkeltpersonforetak. Siden den gang har vi vokst og VIEW Group har vært med oss på hele reisen, forteller Jørn Flatha.

Elin Ramsgaard fra VIEW Ledger har hjulpet Jørn og Trond med økonomi og regnskap siden oppstarten.

– Det er utrolig moro å få bli så godt kjent med en kunde. Og spesielt to så trivelige karer, sier hun.

– Resultatet av et tett samarbeid over tid, er at jeg kan bidra med mer, konstaterer Elin.

– Det oppleves trygt for oss at vi har en regnskapsfører som kjenner oss og derfor vet vårt beste. Elin er ikke redd for å si fra og komme med innspill til hvordan vi bør ting, sier Jørn.

– Før kom vi med bilagene våre i en pose, men nå er vi blitt litt mer digitaliserte. Vi har også fått gode tips til hvordan vi kan forenkle administrasjonen, som for eksempel i økonomisystemet.

 

Sjekker tall daglig

Selv om Trond har overlatt regnskapet til VIEW, har han beholdt kontrollen og er daglig inne for å sjekke tall.

– Jeg trives best når jeg har skitt under neglene og kan holde på med bil. Men som eier er jeg også opptatt av hvordan butikken går, presiserer han.

– Vi har økonomisystemet Tripletex igjennom VIEW Group og opplever at det er veldig brukervennlig.

– Og for meg som er på farten, bruker jeg mest applikasjonen på mobil. Der får jeg sjekket status og godkjent fakturaer. Da slipper jeg å sette meg ned foran PC’en og bruke tid på det.

Mitt største mål er når kunden henter bilen, skal han eller hun smile når de går ut døra. Da har vi gjort jobben vår. Vi vet at vi kan bil, men vi skal også være god på service og behandle kundene våre bra!

– Trond Olsen eier av Jørn`s Bil og Brems.

Les flere kundehistorier

HAJR Arkitekt og Eiendomsutvikling

Asim har jevnlig møter med avdelingsleder i VIEW Group Lillehammer Ragnhild og hennes kollega Elisabeth, der de diskuterer status og kommende scenarioer.
Les historien her

Repstad Anlegg

Repstad Anlegg tok steget opp i skyen allerede i 2009. Da gikk de over på den skybaserte økonomiløsningen Xledger, og har siden den gang opplevd å få flere og flere av prosessene knyttet til regnskap og administrasjon automatisert.
Les historien her

Kitch’n

Etter en anbudsprosess våren 2020, falt valget på det skybaserte ERP-systemet Xledger – med VIEW Group som leverandør.
Les historien her

Peak Shipping

Peak Shipping AS har som mål å bli en stor aktør i europeisk nærskipsfart Selskapet ble etablert i 2005 og er i vekst.
Les historien her