Vi kan Tripletex

Trenger du system eller regnskapsfører i Tripletex?

Moduler i Tripletex

Tripletex er et modulbasert økonomisystem med et intuitivt brukergrensesnitt. Det er enkelt å tilpasse til egne behov, og alle modulene er tett integrert og har stor grad av automatikk. Appen har også meget god funksjonalitet.

 • Regnskap, fakturering og rapportering
 • Lønn, reise- og utleggsregning
 • Integrasjon med banker og Altinn
 • Timeføring og prosjektregnskap
 • Mobilapp – proppfull av funksjonalitet
 • Flere hundre andre ferdige integrasjoner

Tripletex gjør hverdagen din enklere!

Tripletex er et brukervennlig og komplett økonomisystem. Regnskap kan bli lekende lett når ting er effektivt og fourutsigbart for deg som kunde. Dersom du ønsker å gjøre minst mulig av regnskapet selv, har vi fastpris på både regnskap og lønn. Hos oss får du både tilgang til systemet og en fleksibel regnskapshjelp.

Fastpris – System

Fra

149NOK/måned

Gjør det selv i Tripletex

 • Systemtilgang
 • Automatikk
 • Regnskapsføring
 • Moms-rapportering
Få et tillbud

Årsoppgjør

Fra

7900

Komplett årsoppgjør for AS / NUF / Andre

 • Resultatregnskap
 • Balanse
 • Noter til regnskapet
 • Revisjonsberetning (hvis revisjonspliktig)
Få et tillbud

Fastpris – Regnskap

Fra

1640NOK/måned

Vi tar regnskapet

 • Systemtilgang
 • Automatikk
 • Regnskapsføring
 • Moms-rapportering
Få et tillbud

Hvorfor få hjelp til regnskapet i Tripletex?

Vi har lang erfaring med å gjøre regnskap enkelt for kundene våre, samtidig som de har god oversikt i Tripletex. Med et innholdsrikt dashboard får du raskt den informasjonen du trenger – både på desktop og mobil. Vi setter opp gode rapporter tilpasset dine KPI`er, og sørger for å holde ditt regskap oppdatert.

Vi tilbyr alltid fastpris på regnskap- med mulighet for å skalere hjelpen opp eller ned etter behov. Våre økonomiske rådgivere er også tilgjenglige når du har spørsmål. Vi gjør det du ikke liker, så kan du fokusere på det du elsker! (Som vi tror kanskje ikke er regnskap)

 • Spar masse tid, og få bedre oversikt
 • Få nøkkel-informasjon for styring av din bedrift
 • Vi setter opp integrasjoner for deg

10 fordeler med Tripletex

 • Alt på ett sted i skyen
 • Full oversikt med intuitivt system
 • Spar tid med smart automatikk
 • Meget god prosjekstyring
 • Ny lager og logistikkmodul
 • App med all funksjonalitet
 • Velg moduler etter behov
 • Mange ferdige integrasjoner
 • Enkelt samarbeid med regnskapsfører
 • Et system i stadig i utvikling

Integrasjoner

Tripletex har mange ferdige integrasjoner og en åpen API-løsning, slik at det er enkelt og rimelig å koble på andre systemer du bruker i dag

Du kan for eksempel koble sammen nettbutikken eller kassasystemet ditt, slik at du automatisk får inn daglig salg og utbetalinger direkte i Tripletex. Eller det kan handle om CR – systemer eller fagsystemer for din bransje. Du sparer både tid og penger. Og du får en unik oversikt over økonomien og selskapet i ett system!

Vi hjelper kundene våre både med ferdige og skreddersydde integrasjoner. Vi tar gjerne en prat med deg om hvordan du kan bli mer effektiv.

Smart funksjonalitet gjør Tripletex enkelt å bruke

Med Tripletex slipper du å velge mellom brukervennlighet og funksjonalitet. Du får et kompromissløst økonomisystem som er bygget basert på dine behov. Kutt kostnader med automatiske prosesser i et system som har moduler for alle typer bedrifter, enten det er snakk om regnskap og faktura, lønn, lager og logistikk, prosjektstyring og timeføring eller utlegg og reise.

En sømløs kobling mellom regnskapssystemet og funksjoner som lønn, faktura, lager og logistikk, prosjekter, bank- og kasseintegrasjoner bidrar til et løpende oppdatert regnskap, enklere rapportering og mer effektiv bokføring.

Opplev fordelene ved å ha regnskap og faktura i samme løsning! Du kan enkelt opprette og sende eFaktura, EHF, på Vipps eller e-post, både til bedrifter og privatpersoner. Regnskapet oppdateres automatisk.

Før timer og utlegg på farten og koble de direkte til rett prosjekt. Ved å kombinere prosjektfunksjonalitet med resten av regnskapet slipper du å forholde deg flere ulike systemer, samtidig som du vil spare mye tid ved hjelp av smart automatikk.

Reiseregninger og utlegg kan føres smidig på PC eller mobil, og legges enkelt til neste lønnsutbetaling. Tripletex legger til rette for føring fortløpende – det er bare å knipse et bilde av kvitteringen, så kan den kastes etterpå.

Lønnen utbetales direkte fra systemet med integrasjon mot bank. Skatt, arbeidsgiveravgift og a-melding løses smertefritt med direkte kobling mot Altinn.

Kassasystemer, nettbutikker, fagsystemer – Tripletex-brukere kan velge mellom en lang rekke ulike integrasjoner. Med åpent API og over 170 integrasjoner får virksomheter med spesielle behov skreddersydde løsninger.

Hva sier våre kunder?

«Vi har fått en effektiv integrasjon mellom timefangst og lønn, og det sparer oss for masse tid!”
Safe Bemanning
«Trond synes mat er mer spennende enn tall, og da er det trygt å ha VIEW Group som tar seg regnskap og lønn.»
Trond Moi
«Nå har vi løpende status og et godt sanntidsbilde av økonomien. Det er helt nødvendig i dag.»
GoonTech
FAQ Tripletex

Ofte stilte spørsmål

Hvilke selskapet passer Tripletex for?

Tripletex passer for små til mellomstore bedrifter opptil 250 ansatte, som ønsker et intuitivt og effektivt økonomisystem. Tripletx passer spesielt godt for bedrifter som ønsker prosjektregnskap og integrasjoner med andre fagsystemer. Se en demo av løsningen her!

Hva koster Tripletex?

Vi kan gi deg tilgang til Tripletex fra 149kr i måneden. Da får du tilgang til regnskap og fakturamodulen, som inneholder blant annet bankfunksjonalitet, mobil-app og Vipps/EHF-faktura. Skal du ha tilgang til utvidet funksjonalitet som integrasjoner, lønn, reiseregninger starter prisen på 249kr i måneden. Dersom du ønsker hjelp til regnskap og lønn, er veien kort til våre fageksperter. Vi er fleksible i våre avtaler, og strekker oss langt for å møte akkurat dine behov. Systemet lar oss kunne hjelpe deg samtidig som du utfører egne oppgaver.

Har Tripletex muligheter for integrasjoner?

Tripletex har integrasjoner med flere hundre fagsystemer. De fleste er standard – integrasjoner og enkle å komme i gang med. Det er blant annent md nettbutikker, kasseløsninger, CRM, banker, inkasso, rapportering, booking og styrearbeid.

Har Tripletex bankintegrasjon?

Ja Tripletex har bankintegrasjon, sånn at du kan gjøre flere oppgaver i systemet uten å måtte logge deg inn i nettbanken. Som for eksempel se saldo, betale regninger og bankavstemning.

Finnes det kurs i Tripletex?

Tripletex har mange kurs og webinarer om bruken av systemet. Det finnes også en del vidoer på youtube. Vi i VIEW kan også hjelpe deg med å komme i gang og lære mer om Tripletex.

Hvordan foregår årsoppgjør i Tripletex?

Årsoppgjør i Tripletex kan du levere direkte fra systemet. Årsoppgjør – modulen har flere automatiske funksjoner, guide og veiledning underveis og du kan levere skattemelding og aksjonærregisteroppgaven fra systemet

Hvordan foregår fakturering i Tripletex?

Fakturering i Tripletex er en egen modul og koblet tett til regnskap. Tripletex støtter, ehf, e-faktura, pdf og abonnementsfaktura. Du har god oversikt over inngående og utgående fakturaer, og kan til enhver tid se hvilke kunder som har betalt eller ikke. Fakturaene bokføres automatisk og regnskapet holder seg løpende oppdatert.

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

Endringer i foreldrepermisjon 2024 Les mer
Ferie og feriepenger
Ferie og feriepenger 2024 Les mer
øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til å øke lønnsomheten i bedriften Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!