Xledger – CFO’ens beste venn

Vi er spesialister på Xledger, og leverer systemet og tilknyttede økonomi- og IT tjenester

Vi hjelper deg utnytte Xledger best mulig

Xledger er utviklet i Norge og brukes i over 60 land. VIEW Group er Norges største leverandør på økonomitjenester i Xledger og vi har flere av landets mest kompetente spesialister. Xledger er et automatisert ERP – system, utviklet spesielt for virksomheter med litt størrelse, konsern, internasjonal handel og skreddersydde rapporteringskrav.

Hvorfor velge VIEW Group?
VIEW Group er landets største kompetansehus på Xledger. Vi er en one-stop-shop, som betyr at vi leverer både systemet, regnskapsføring og lønnstjenester. Vi har egne team som kan skreddersydd integrasjoner med fagsysstemer for f.eks. ordre, CRM eller nettbutikk. Vi kan Xledger, og hjelper deg med å utnytte det best mulig.

Smarte funksjoner i Xledger

Automatiserte arbeidsrutiner er standardprosesser i Xledger, og vi kan bidra til best practice fra erfaring med mange tusen kunder. Book en demo med oss, og se hvordan du kan bli mer effektiv og få bedre rapportering med Xledger!

 • Automatiske arbeidsflyter for f.eks. fakturering, bilagsføring og betaling
 • Integrert bankløsning med betalinger og avstemming
 • Unik funksjonalitet for konsern og valutahåndtering
 • Rapport-maler eller skreddersy egne. Drill-down til hvert bilag.
 • Koble på andre fagsystemer for en sømløs dataflyt

Xledger: Topp 3 effektive funksjoner for konsern

Spar tid og bli mer presis med  smarte funksjoner for konsolidering, rapportering og valutahåndtering for Konsern. På 30 minutter viser Espen deg topp 3 effektive funksjoner og hvordan de brukes for konsern i Xledger.

Se video her

Xledger – Integrasjoner gir muligheter

Gode integrasjoner skaper effektivitet. Hør vår leder for Integrasjonsteamet , Thomas, fortelle om hvilke muligheter som finnes med Xledger og hvordan du bør tenke for å komme i gang. Vi deler også noen eksempler fra kunder.

Se video her

Xledger: Smart rapportering

Ønsker du en enklere og rikere rapportering av regnskapstall? På 30 minutter viser Mikkel og Stian deg ferdige rapporter, skreddersydde spørringer, drilldown og konsern- og valutarapportering.

Se video her

Hva sier våre kunder?

«Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”
Alpinco
“VIEW Group hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte.“
Technogarden
«Vi har en enorm mengde transaksjoner, og igjennom Xledger har VIEW Group hjulpet oss automatisere mye av denne prosessen.»
Kitch’n

Outsource regnskapet i Xledger?

Flere og flere velger å outsource regnskapet. Ofte er det fordi de ikke har kunnskapen eller tiden til å gjøre dette like effektivt som en profesjonell leverandør gjør. Det kan også handle om investering av teknologi som verktøy eller folk med riktig kompetanse.

Vi har siden 2004 hjulpet selskaper med å effektivisere regnskap – økonomi – og forretningsprosesser i Xledger.

Vårt mål er at kundene våre skal fokusere på egen verdiskapning gjennom å sikre inntekter, ha kontroll på kostnadene og å utvikle sin organisasjon. Vår rolle er å bidra til at kundene våre lykkes gjennom innsikt og oversikt – i sanntid.

Vi har meget god systemkompetanse på Xledger, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk for å effektivisere sine økonomi – og forretningsprosesser.

Vi tilbyr våre kunder muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett enkelt tilgang til den økonomiske informasjonen din, når som helst og hvor som helst!

5 fordeler med Xledger

 • Automatiserte regnskaps – og lønnsprosesser
 • Markedets beste bankintegrasjon
 • Gode integrasjonsmuligheter
 • Meget god rapporteringsløsning
 • Konsernstruktur og valutahåndtering

Hvorfor velge VIEW Group?

 • Vi har Xledger – spesialister
 • Vi har fastpris på regnskap
 • Få tilgang til våre rådgivere
 • Vi kan skreddersy integrasjoner
 • Partner til Xledger siden 2004

Automatikk i Xledger

Xledger er designet for å forenkle og forbedre regnskaps- og økonomiprosesser. Bli mer effektiv, redusere kostnader og få et styringsverktøy for gode beslutninger. Ikke gå glipp av gevinster som direkte kan bidra til din virksomhets suksess!

Det er ingen grunn til å lese “gamle” regnskapstall, når du kan sitte og følge med på forretningen i sanntid – via pc`en eller mobilen. Vi hjelper til med å sette opp gode rapporter, sånn at vi måler de KPI`ene som er viktig for ditt selskap.

Vi er Xledger sin største partner og leverer både systemet, regnskapstjenester og integrasjoner til andre systemer.

Ta kontakt med oss her for en gratis demo eller et tilbud på systemet.

Integrasjoner er enkelt

Med Xledger leverer vi effektivitet og innsikt i dine data. Xledger har både ferdige integrasjoner og via vår egenutviklete plattform, lager vi ukentlig nye integrasjoner for våre kunder.

De siste årene har vi opplevd å få flere henvendelser fra selskaper som ønsker noe mer enn «out the box» løsninger. Dette er utfordringer vi liker og få, og har kunnskapen til å gjennomføre.

Igjennom våre IT-team rundt om i landet, kan din bedrift ta del i lignende bedrifters suksess og erfaringer – eller skape nye. Vi er over gjennomsnittet engasjert i problemløsning med teknologi som verktøy, og bryner oss gjerne på utfordringer din bedrift måtte ha.

Les mer om integrasjoner her

Implementering av Xledger

Alle implementeringer starter med at våre systemkonsulenter møter din bedrift for å kartlegge de ulike økonomiprosessene. Dette gjelder alt fra timeføring, fakturering, godkjenning av leverandørfakturaer til hvordan ansettelsesprosesser skal håndteres. Slikt kartleggingsarbeid kan i noen tilfeller gjøres unna på et par timer med daglig leder, eller det kan kreve mange arbeidsmøter med mange ulike interessenter i din organisasjon. I noen tilfeller vil én konsulent fra oss hjelpe deg i mål fra A til Å. Andre prosjekter krever en større prosjektorganisasjon. Dette avhenger av din organisasjons størrelse og kompleksitet. Gjennom hele kartleggingsarbeidet, vil våre konsulenter lytte aktivt og se etter effektiviseringsmuligheter i lys av hvordan våre løsninger kan gjøre hverdagen din best mulig.

Les også: Dette bør du tenke på når du skal implementere et nytt økonomisystem

Oppfølgning

Vi slipper dere ikke. Når implementeringen er ferdig og dere går over i ordinær drift, vil våre engasjerte konsulenter være tilgjengelig og ivareta trygg drift. Våre systemrådgivere hjelper dere med de endringer og tilpasninger dere trenger, og vi motiveres av å finne gode løsninger for dere også fremover i tid.

Vi er opptatt av å hjelpe deg nå dine mål og gi deg den beste opplevelsen som kunde i VIEW Group. Derfor strekker vi oss for at du skal få mest mulig ut av ditt kundeforhold og setter stor pris på tilbakemelding, slik at vi kan forstå og tilpasse oss dine utfordringer, behov og ønsker.

Hvis ønskelig kan vi også holde kurs for ansatte i spesifikke ting som timeføring, reiseregning etc. Ønsker dere å holde kurs for ansatte selv, kan vi bistå med brukerdokumentasjon.

Din suksess er vår suksess

Din suksess er vår suksess, derfor ønsker vi å hjelpe deg nå dine mål gjennom vår verdiskapende kundesuksess. Dette innebærer at du blir tildelt en egen dedikert Customer Success Manager som vil evaluere dine kriterier for suksess og sørge for at løsningen benyttes på best mulig måte.

Customer Success Manager vil gjennomføre jevnlige statusmøter og hyppige helsesjekker for å sørge for at din tilbakemelding blir hørt. Customer Success Manager holder deg jevnlig oppdatert på nyheter, ny funksjonalitet, oppdateringer og vil være din dedikerte kontaktperson gjennom hele
kundeforholdet.

Systemoppsett

Vi gjør våre systemer klare for din bruk. På bakgrunn av de løsningene vi sammen blir enige om, settes relevante regler, opprettes brukere og andre grunndata. Våre konsulenter har god kjennskap til de forskjellige økonomiprosessene, og systemet klargjøres etter deres behov. Ved behov for integrasjoner mot andre systemer strekker vi oss langt for å få til dette, og vi jobber kontinuelig med gode, fremtidsrettede løsninger – alt i tett dialog med besluttningstakerne i din bedrift.

Opplæring

Ingen økonomiløsninger er gode dersom brukerne ikke vet hvordan de skal brukes! Vi anbefaler alltid våre kunder å investere tid i god opplæring for alle involverte brukere. Vår erfaring er at opplæringen blir best dersom den gjennomføres på deres egne data. Derfor vil opplæringen som regel skje etter at grunndataene er ferdig satt opp og godkjent av dere. Vi sørger for at dine nøkkelbrukere (typisk CFO, avdelingsledere og prosjektledere) får grundig opplæring.

Sikkerhet i Xledger

Xledger er ISO 27001- sertifisert., og alle VIEW Group sine skytjenester er sertifisert med ISO 27001 og eller ISAE 3402 – og det finnes også kvalitetsstandarder som ISO 9001 i leveransene. IT-miljøet ligger i et profesjonelt driftssenter hvor det er høye krav til perimetersikkerhet, nettverkssikkerhet og at alle kritiske komponenter er overflødig.

All innlogging skjer med en kryptert forbindelse, som er av samme type som blir brukt av nettbanker. Statistisk for de 6 siste årene er Xledgers oppetid på 99,98 %.

VIEW Group behandler personopplysninger på vegne av sine kunder og oppfyller selvsagt vilkårene i det relevante lovverket. Vi har kontinuerlige samsvarsprosesser for til enhver tid å være i samsvar med gjeldende lovverk. VIEW Group har eget personvernombud for å ha udelt og nøytral instans for behandling av våre prosesser og avvik som måtte oppstå, for å kunne revidere vår implementering av regelverket og for å drive opplysningsarbeid.

FAQ Xledger

Ofte stilte spørsmål

Hva er Xledger?

Xledger er et ERP-system som automatiserer regnskap-, økonomi- og forretningsprosesser fra skyen. Xledger har unik funksjonalitet for effektiv arbeidsflyt, rapportering og kan integreres med andre fagsystemer. VIEW Group er Xledger sin største partner og er spesialisert i å utnytte Xledger effektivt.

Hvordan implementere Xledger?

Xledger er et standarisert ERP-system med stor fleksibilitet for å konfigureres etter selskapets behov. Xledger implmenteres som en ekte skytjeneste (SaaS), der ingenting installeres lokalt og alle oppdateringer skjer automatisk. VIEW Group har lang erfaring med å implementere Xledger til mellomstore – og store virksomheter.    

Hvordan håndterer Xledger sikkerhet?

Xledger er ISO 27001 sertifisert som er den ledende internasjonale standarden knyttet til IT-sikkerhet. Xledger er 100% skybasert og med flere alternativer for tofaktor autentisering, er Xledger et trygt system å bruke. 

Hvordan lagres data i Xledger?

Data i Xledger lagres på 2 separate datasentre som er lokalisert i EU/EØS. Xledger er ansvarlig for å levere hele funksjonen, inkludert hele driftsmiljøet. IT-miljøet ligger i et profesjonelt driftssenter hvor det er høye krav til perimetersikkerhet og nettverkssikkerhet. 

Hvordan håndteres backup i Xledger?

Xledger gjør en løpende backup av databaser hvert 15 minutt, ogfilservere skjer dette en gang i døgnet. Backup-filer lagres separat og annenhver uke gjennomføres restore-tester. Backup er gjort på alle data som gjenspeiler seg også til et annet fysisk sted, og det er streng tilgangskontroll av sikkerhetspersonell på det operative senteret. 

Hvilke selskaper passer Xledger for?

Xledger passer best for mellomstore og store selskaper som ønsker et fullstendig skybasert ERP-system med høy grad av automatisering. Xledger er spesielt utviklet for å støtte komplekse økonomiske strukturer og har spesielt unik funksjonalitet for konsern, rapportering, valuta og internasjonal virksomhet. Tjenesteselskaper, eiendomsselskaper og ideelle organisasjoner er eksempler på virksomheter som har stor nytte av Xledgers funksjonalitet.

Har Xledger konsernrapportering?

Ja, Xledger støtter definitivt konsernregnskap og hjelper organisasjoner med flere datterselskaper med å få god oversikt over økonomien sin. Xledger gir deg full oversikt over regnskap og økonomi på overordnet nivå og samtidig detaljoversikt i alle underliggende selskaper. Du får også en samlet konsernoversikt over likviditet, balanse, resultater, fakturering og bank. Systemet kan også håndtere flere valutaer og ulike regnskapsprinsipper, og tilbyr smidig administrasjon av felles masterdata.

Har Xledger integrasjoner med andre systemer?

Ja, Xledger har omfattende integrasjonsmuligheter og kan kobles til en rekke fagsystemer og tjenester. Innebygde integrasjoner, API-er og standardverktøy legger til rette for automatisk dataoverføring mellom ulike plattformer, for eksempel lønnssystemer, CRM-systemer eller banker.

Hva koster Xledger?

Med Xledger får du transaksjonsbasert prising. I Xledger er alle moduler inkludert, og du betaler kun for det du faktisk bruker.

Har Xledger support?

VIEW Group tilbyr full applikasjonsstøtte for Xledger og har dedikerte kontaktpersoner for Xledger – systemet.

Kontakt en av våre rådgivere

Vil du vite mer om Xledger eller bestille en gratis demo?

Vi snakker gjerne mer om akkurat ditt selskaps behov og forutsetninger og viser deg eksempler på smarte funksjoner i Xledger. Ring, send en e-post eller fyll ut skjemaet litt lenger ned, så kontakter vi deg.

Stian Brandvold

Salg- og Markedsdirektør

90 62 17 43

Rune Johansson

sales Manager

917 52 662

Noe annet du lurer på? Kontakt oss her!

 

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

bytte erp-system
System
Bytte ERP-system? Les mer
LedelseSelskapsnytt
VIEW Group passerer 1 milliard i omsetning Les mer
feriepengerLønn
Endringer i foreldrepermisjon 2024 Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!