Norema

“Jeg har god oversikt over butikkens økonomiske helse. I tillegg er det en trygghet for meg å ha noen jeg kan spørre når jeg lurer på noe. Og jeg får alltid raskt svar tilbake.” Hilde Heggernes Varpe, Daglig leder i Norema Kjøkkenstudio Bergen

Norema bruker tiden sin på kundene, ikke regnskap

– Vi samarbeider med VIEW Group og har økonomisytstemet Xledger igjennom de. Det er effektivt og enkelt å få en rask oversikt på den økonomiske helsen – med bare noen tastetrykk, sier Daglig leder i Norema Kjøkkenstudio Bergen, Hilde Heggernes Varpe.

– Det er effektivt og enkelt å få en rask status på butikken. Jeg følger inntekter og utgifter tett. Vår salgsleder kan via mobilen også se salgstallene, fortsetter hun.

Butikken kaller vi for “dansegulvet vårt” og det er her selgerne skal skinne. Vi vil bruke mest mulig tid sammen med kundene, ikke på å gjøre regnskap, smiler hun.

 

Video forsidebilde

 

Det er effektivt og enkelt å få en rask status på butikken, både fra pc og mobil

– NOREMA

Les flere kundehistorier

Regntøyspesialisten

Harald Feyling, eier av Regntøyspesialisten i Kristiansand, frigjør ei arbeidsuke hver måned på å la VIEW Group ta hele regnskapsjobben.
Les historien her

Jørns Bil og Brems

Når du går av T-banen på Vollebekk ved Økern, lyser logoen til Jørns Bil og Brems opp mot deg. Eier av verkstedet Trond Olsen sitter bak disken og møter deg med et smil om munnen.
Les historien her

Alpinco

Alpinco ble startet i 2012 og er i dag eier av alpinanleggene Hafjell og Kvitfjell, HafjellKvitfjell Booking og Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell.
Les historien her

Oliviers og Co

Oliviers og Co går en spennene høst i møte med nyåpning av enda en butikk i Oslo, og realisering av ambisiøse vekstplaner i andre byer Norge.
Les historien her