Satser på ny lønnstjeneste i samarbeid med Aditro

  Gjennom mange år har vi bygget en solid kundeportefølje med virksomheter vi leverer lønnstjenester til. Dette har gjort at vi sitter med et veldig bra team med eksperter på området. I tillegg til å sikre at våre kunders ansatte får lønn i tide, støtter kundene våre seg på oss for rådgiving knyttet til personal og HR.

  Ved å frigjøre tid fra manuelle oppgaver, kan vi skape mer tid til å rådgi kundene våre. Derfor begynte vi å lete etter det absolutt beste lønnssystemet vi kunne finne i markedet. Det var viktig for oss å ha en skybasert løsning – fordi vi er i 2021, og noe annet ville vært rart. Samtidig satte vi grad av automatisering i sentrum.

  Lønnstjenste med Aditro

  Denne prosessen har ført til at VIEW har inngått samarbeid med Aditro. For oss fremstår det åpenbart at de har bygget Norges beste lønnssystem. Det virker som markedet også opplever det samme, for Aditro vinner det meste de tar i av caser for tiden.

  I kombinasjon med våre lønnsspesialister og vår egen reise- og utleggsløsning, VIEW Expense, lanserer vi nå en meget effektiv lønnsmotor for våre kunder og deres brukere. Tjenesten vil være funksjonsrik og fastpriset.

  Automasjon og integrasjon

  Aditro skilte seg ut fra de andre leverandørene først og fremst på automatikken. Lønnssystemet har mange strømlinjeformede, automatiske funksjoner og prosesser, med muligheter for tilpasning til egen bedrift. Dette vil gagne kundene i form av en kostnadseffektiv og funksjonsrik tjeneste.

  Det ligger ferdige integrasjoner med for eksempel NAV og Altinn for blant annet skattekort, A-melding, fraværskjema og inntekstmelding. I tillegg har systemet en rekke integrasjoner mot de mest brukte ERP-systemene på markedet. Automatikk og informasjonsutveksling står sentralt, og det passer oss veldig bra.

  God kommunikasjon og godt personvern

  For å gjøre all kommunikasjon enklest mulig, kan vi i Aditro kommunisere direkte med kundene våre igjennom Klientportalen. Løsningen er tilrettelagt for GDPR, og man kan med sikkerhet vite at sensitiv persondata ikke blir liggende i en mailboks.

  -I portalen vil kundene finne all relevant informasjon, nyttige rapporter og kunne kommunisere med oss direkte. Vi føler oss trygge på at kundene våre kommer til å oppleve dette som et løft, og vi er veldig glade når vi kan gjøre hverdagen enklere for kundene våre, sier vår leder for Fagteam lønn og HR, Hanne Jenshagen.

  Kundene våre forventer at vi hjelper de med å gjøre hverdagen mer effektiv, så vår oppgave er å hele tiden ligge i forkant. Derfor er alltid på jakt etter nye verktøy og løsninger som bidrar til enda bedre tjenester. Aditro skal hjelpe oss med å levere en kostnadseffektiv og funksjonsrik lønnstjeneste til mellomstore og store selskaper.

  Les mer om vår lønnstjeneste her

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.