ERP System

Your numbers tell a story.

ERP System = unik forretningsinnsikt

Et ERP system skal støtte, automatisere og samle kjerneprosesser i ditt selskap. Derfor bør du velge et ERP system som samler flest mulig av dine viktigste forretningsprosesser, som f.eks. ordre, lager, logistikk, salg, innkjøp og økonomi.

Målet bør være å frigjør tid og frustasjon ved å jobbe smart i et system. Og i tillegg samle informasjon om din bedrift, slik at du kan se sammenhenger og utvikling. ERP systemet skal hjelpe deg være on top of things og ta strategiske valg om fremtiden.

 • Kostnadseffektivt og smart funksjonalitet
 • Skalerbart og fleksibelt
 • Samle data om hele bedriften – rapportering
 • Integrasjoner med andre kjernesystem

Hvem passer ERP system for?

 • Selskaper som vil bli mer effektive
 • Selskaper som vil jobbe mindre manuelt
 • Selskaper som bryr seg om de som skal gjøre jobben
 • Selskaper som trenger god oversikt
 • Selskaper som vil se fremover, ikke bakover

Hvorfor velge VIEW Group?

 • Vi har ERP – spesialister
 • Vi bruker Xledger og Tripletx
 • Vi lager ukentlig integrasjoner mot ERP
 • Vi kan vise deg suksesshistorier
 • Vi har erfaring med skybasert ERP siden 2004

ERP system – effektiv motor

Et ERP system bør være designet for å forenkle og forbedre økonomi- og forretningsprosesser. Finn et system som passer for deg, og som din bedrift kan skalerere i takt med. Mest mulig automatikk og standardprosesser, vil øke effektiviteten og bidra direkte til din virksomhets suksess!

I 2021 er for eksempel ingen grunn til å lese “gamle” regnskapstall eller importere salgstall frem og tilbake, når du kan følge med “live” i ditt ERP system.

Les mer om kjennetegn på et fremtidsrettet ERP system

Integrasjoner

Det kan være vanskelig å finn et ERP system som dekker absolutt alle kjerneprosesser i selskapet. Derfor er det viktig å ha et fleksibelt system som kan kobles på andre av dine fagsystem. Dersom dette er enkelt, reduseres manuelt arbeid og du får et bedre datagrunnlag.

Velg et system og en leverandør som kan hjelpe deg med integrasjoner. Bruk av teknologi er fremtiden, ikke la deg falle bakpå ved å gjøre ting sånn de alltid har blitt gjort.

ERP systemene Xledger og Tripletex

Vi i VIEW hjelper selskaper med å effektivisere økonomi – og forretningsprosesser fra Xledger og fra Tripletex. Begge ERP systemene er markedsledene, og tilbyr unik funksjonalitet.

Xledger ERP system er spesielt effektivt for store selskap og konsern, som ønsker å forenkle arbeidsprosesser, få meget god rapportering og håndtere valuta automatisk.

Tripletex ERP system er brukervennlig og intuitivt, og forenkler hverdagen til mange små og mellomstore bedrifter som ønsker smart funksjonalitet og enkel tilgang til informasjon.

Vi har meget god systemkompetanse på Xledger og Tripletex, og kjenner til hvilke funksjoner selskaper kan ta i bruk realisere flest mulig gevinster. Med over 300 IT og – økonomihoder, kan du få et råd eller to om hvordan andre kunder har lykkes igjennom sitt ERP system.

Implementering av ERP system

En god implementeringsprosess er kritisk for å realisere gevinstene.. Start med deres mål og motivasjon, slik at dette kan refereres til og benyttes til å styre valgene som gjøres underveis i en implementering. Når vi kjenner målene dere har og vi har satt en oppstartdato for det nye ERP systemet, begynner jobben med å etablere et prosjekt og lage en prosjektplan. Vi vil legge til rette for en god og effektiv implementering av et ERP system.

Bo Hjort Christensen (som har ledet ERP dagene siden 80-tallet) skriver hos Dataforeningen at et ERP system må være en plattform med åpne API`er, slik at det ganger hele forretningen. Ikke bare for noen prosesser, men legge grunnlaget for et økosystem for fremtiden.

 

Oppfølgning

Vi slipper dere ikke. Når implementeringen av ERP systemet er ferdig og dere går over i ordinær drift, vil våre engasjerte konsulenter være tilgjengelig og ivareta trygg drift. Våre systemrådgivere hjelper dere med de endringer og tilpasninger dere trenger, og vi motiveres av å finne gode løsninger for dere også fremover i tid. Hvis ønskelig kan vi også holde kurs for ansatte i spesifikke ting som timeføring, reiseregning etc. Ønsker dere å holde kurs for ansatte selv, kan vi bistå med brukerdokumentasjon. Vi anbefaler alltid våre kunder å investere tid i god opplæring for alle involverte brukere.

Systemoppsett

Vi anbefaler at selskaper prøver så langt det lar seg gjøre, å tilpasse seg det nye ERP systemet – og ikke motsatt. Velg et ERP system som har funksjonalitet for din bransje og gjør suksess av å ta del i effektive arbeidsprosesser. Implementering av et skybasert standard ERP system krever ingen skreddersøm og utvikling. Løsningen konfigureres i henhold til behovene i din organisasjon. På bakgrunn av best practice for din bransje og din bedrifts behov, settes relevante regler, brukere tildeles på rollenivå og integrasjoner settes opp om nødvendig.

Oppgradering

Et skybasert ERP system vil tilgjengeliggjøre oppdateringer uten kostnader og nedetid for kundene. Velg et ERP system som det investeres i for å gjøre brukeropplevelsen bedre og bedre. Sørg også for å se leverandørens sertifiseringer og sikkerhetsbevis, slik at du kan være trygg på at lagring av dine data og personvern iveratas på en god måte.

Hva sier våre kunder?

«Vi har oversikt og innsikt på tvers av alle selskapene og samlet for konsernet. I tillegg har vi fått på plass en god dataflyt mellom fagsystemene våre.”
Alpinco
“VIEW Group hjelper oss utnytte Xledger veldig effektivt. Vi har et robust system som ikke begrenser oss på noen som helst måte.“
Technogarden
«Vi har en enorm mengde transaksjoner, og igjennom Xledger har VIEW Group hjulpet oss automatisere mye av denne prosessen.»
Kitch’n

Noe annet du lurer på? Kontakt oss her!

 

Artikler & Innsikt

Les de siste artiklene

øke lønnsomheten i bedriften
ØkonomistyringRegnskap
Bruk regnskapet til øke lønnsomheten i bedriften Les mer
hjemmekontor fra utlandet
HRLedelse
Regler for hjemmekontor i utlandet Les mer
LedelseSelskapsnytt
VIEW Group etablerer seg i Helsingfors Les mer

Interessert i økonomistyring og teknologi?

Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!