VIEW etablerer seg i UK gjennom kjøp av vekstrakett

  Sammen med vekstraketten Accurise sikrer VIEW tilstedeværelse i et av Europas største BPO-marked. I tillegg til ambisjonen om å skape en betydelig virksomhet i UK, innebærer oppkjøpet at kunder med virksomhet på tvers av landegrenser kan få en helhetlig leveranse, fra én organisasjon.

  Formelt innebærer oppkjøpet at VIEW trer inn i sitt 4. land, med tydelig ambisjon om å bygge en stor virksomhet i det store markedet UK representerer.

  Et viktig, ambisiøst steg mot å bli et ledende Accountech-selskap

  – Målet vårt er klart. Vi ønsker å bygge videre på den nordiske plattformen vi har lykkes med å rulle ut i Norge, Sverige og Finland. Nå tar vi første steget ut i Europa, for å realisere vår visjon om å være de ledende ekspertene innfor forretningsinnsikt basert på våre innovative teknologiske løsninger, sier John Hugosson, CEO i VIEW Group.

  John Hugosson, CEO i VIEW Ledger AS.

  – Med Accurise tar vi et viktig strategisk grep fremover. Deres spesialtilpassede leveranser er basert på Xledger, og her kan vi umiddelbart tilføre kompetanse og ytterligere effektivisering som vil komme Accurise sine kunder til gode, fortsetter John Hugosson.

  En felles plattform og et enormt potensial

  -Dette er stort for oss i Accurise. Helt fra første møte i 2019 har vi vært imponert over hvordan et så stort selskap i sterk vekst har klart å beholde verdigrunnlaget sitt. Med VIEW på laget kan kundene våre forvente seg enda bedre og mer profesjonelle tjenester, sier Rob Howard, CEO i Accurise.

  Kontakten begynte for i 2019

  Den første kontakten ble opprettet i 2019, og det ble arbeidet frem en felles forretningsplan.

  – Den gang var det ikke riktig timing for oss å etablere oss i UK. Nå har vi lykkes med flere strategiske satsinger, blitt en ekte Nordisk aktør og er klare for å bygge videre i et stort spennende UK marked, sier John Hugosson.

  – Ekstra hyggelig synes vi det er at planene vi la sammen med Rob i 2019 har blitt realisert gjennom etableringen av Accurise. Nå ser vi store felles muligheter foran oss, fortsetter John.

  Mennesker i sentrum

  Kundene er ikke de eneste som skal nyte godt av partnerskapet:
  -Det er en stor fordel for teamet vårt at vi nå er en del av VIEW Group og deres 800 eksperter. Fordelen dette vil gi våre ansatte var en viktig faktor til at vi tok dette valget, avslutter Rob.

  Kontakt

  John Hugosson, CEO VIEW Group
  +47 928 63 916

  Rob Howard, CEO Accurise
  +44 0330 460 0201

  Om VIEW Group

  VIEW Group er en raskt voksende aktør innen AccounTech og IT. De rundt 800 ansatte er i dag fordelt på 30 kontorer i Sverige, Norge, Finland, India og nå UK. Sammen leverer de forretningssystemer, regnskapsteknologi og tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Med dette oppkjøpet vil konsernets løpende tolv måneders omsetning ligge rundt 1 milliard norske kroner.

  Om Accurise

  Accurise ble etablert i 2020, vokser veldig raskt og teller i dag 30 ansatte. De har tatt en tydelig posisjon som spesialister rettet mot store restaurantkjeder der de leverer alt fra ERP-system til ukentlige øyeblikks rapporter spesialdesignet for restaurantvirksomheter. Selskapet har enda ikke mistet en eneste kunde eller ansatt.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.