8 Fordeler med Tripletex

  Drukner du i papirer, og ønsker et skybasert regnskapsprogram? Hos oss får du Triplex, systemet som gir deg en enklere og mer effektiv arbeidshverdag. Les om fordeler med Tripletex her.

  Vi har lenge samarbeidet med økonomisystemet Tripletex som er en helgardert skyløsning. Ved å føre ditt regnskap i skyen slipper du å drukne i papirer, og du får alt regnskapsarbeidet på ett og samme sted. Hverdagen din blir rett og slett forenklet og mer effektiv. Her er 8 fordeler med Tripletex som kan gi deg en bedre arbeidshverdag.

  1. Tilgang over alt

  Siden Tripletex er en nettbasert skyløsning vil det være mulig å få tilgang til informasjonen over alt. Vi vet hvor uforutsigbart livet kan være. Plutselig må økonomien sjekkes på ferie, en forretningsreise dukket opp eller du er hjemme og har glemt å undersøke noe. Da skal det være enkelt å få overblikk over det du trenger. Med Tripletex vil det aldri oppstå et problem hvor du ikke får sjekket det du ønsker når som helst.

  2. Oversiktlig og enkelt

  Tripletex sitt brukervennlige økonomisystem kan tilpasses både små og mellomstore selskap. Siden løsningen er nettbasert er den naturlig nok papirløs, noe som gjør det lettere å søke seg frem til informasjon man trenger på en effektiv og smertefri måte. Bilag kan også lastes opp og håndteres direkte i systemet og lagres på en sikker måte. Det skal ikke være komplisert å holde oversikt over bedriftens økonomi, og med systemet til Tripletex vil du aldri føle at økonomihåndteringen blir et mareritt.

  Les også: Dette bør du ha kontroll på med eget foretak

  3. Alt i ett system

  En av grunnene til at Tripletex er så brukervennlig er at du har alt du trenger i et og samme system. I bare én enkel operasjon kan du føre og betale regninger.
  Faktura og regnskap finnes side om side, og offentlige skjemaer og oppgaver kan sendes inn direkte fra løsningen. Bedriftsresultater kan sjekkes raskt, og holdes alltid oppdatert.
  Det samme gjelder selvfølgelig regnskapet. EHF-faktura kan du sende og motta, og KID-nummer er ingen sak! Tripletex har til og med mobile løsninger gjør det også mulig å fakturere med noen sveip med fingeren. Enklere blir det ikke når du får alt du trenger i en og samme løsning.

  4. Ingen tidstyv

  Med automatiserte prosesser vil du selvfølgelig spare mye tid på økonomistyring. Ikke nok med det, du vil også ha god mulighet til å holde styr på dine ansattes tid. Timeføring og prosjektoversikt blir en smal sak med skyløsningen. Hvorfor bruke unødvendig mye tid på kompliserte nettløsninger når økonomihåndteringen kan gjøres unna i en fei?

  Les også: Hvordan beregne skatt som selvstendig næringsdrivende?​

  5. Tilpasset dine behov

  Systemet til Tripletex er satt sammen av mange forskjellige moduler som gjør at du kan velge nøyaktig det din bedrift har behov for. Siden alle modulene er integrert med hverandre passer Tripletex alt fra små til mellomstore firmaer. I tillegg finnes det ulike bransjeløsninger for både revisorer, regnskapsførere, rørleggere og elektrikere. Driver du en forening, et lag, et arkitektkontor, et IT-selskap eller er du ingeniør? Da har Tripletex gode bransjeløsninger for dere også.

  Dersom det er nettbutikk du driver er Tripletex integrert mot for eksempel Trollweb, Mystore og 24nettbutikk. Det vil med andre ord være svært enkelt å velge en bransjeløsning som er skreddersydd dine behov.

  Les også: 6 fordeler med elektronisk faktura

  6. Enklere å lønne dine ansatte

  Enten du har en eller flere ansatte vil lønning alltids kunne by på hodebry. Det å holde oversikt over lønnsutbetalinger tar ofte tid og energi, og jo flere ansatte som skal sjongleres – desto vanskeligere blir det ofte. Det er også slik at alle bedrifter bruker ulike metoder for utbetaling av lønn. Her varierer tiden og regelmessigheten man ønsker å bruke på betale sine ansatte. I Tripletex er ikke dette et problem. Her får du mulighet til å velge helt selv hvordan du ønsker å utbetale lønn og eventuelle reiseregninger.

  Tripletex gir også en løsning som gjør at lønnen utbetales direkte. Regnskapet vil i tillegg alltid holdes seg oppdatert slik at det blir enkelt å ha oversikt over hvem som skylder hverandre hva. Utlegg og regninger som skal stå på din bedrift kobles direkte til ansatte ved fortløpende lønnsutbetaling. Skattetrekk blir også automatisk regnet ut.

  Når terminen nærmer seg slutten vil du også unne glede deg over at Tripletex har oversikt over skattetrekk og arbeidsgiveravgift. Med en direkte oppkobling mot Altinn vil terminoppgavene bli enkle å sende inn, og skattekort lette å hente ut. Lønning av dine ansatte vil rett og slett gå som en drøm.

  Les også: Grunner til å vurdere regnskapsfører​

  8. Enklere samarbeid mellom oss og deg

  Det er ingen hemmelighet at vi har valgt å jobbe sammen med Tripletex. Når jobben blir enklere for oss blir livet enklere for deg. Vi er avhengige av effektive og gode løsninger for å hjelpe våre kunder med å optimalisere sin økonomistyring. Med Tripletex på laget vil vårt samarbeid med deg som kunde bli mye enklere.

  8. Full kontroll

  Nå som du nærmer deg en fullstendig optimalisert økonomistyring vil du også oppleve en hverdag med full kontroll. Med et regnskapssystem som byr på oversikt, brukervennlighet og smarte løsninger kan du lettere puste ut og fokusere på å få bedriften din dit du ønsker. Med hjelp fra oss i VIEW Frilans vil vi sammen skape en økonomistyring som blir befriende enkel. Vi vil hjelpe deg med å nå drømmen, det trenger nemlig ikke være så vanskelig.

  fordeler med Tripletex

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.