Kjære IT-Bransje

Your numbers tell a story.

Vi er ganske sikker på at vi har løst noe for IT-bransjen

Med et godt system og vår erfaring, har vi satt sammen en regnskapspakke der IT-bedrifter får fastpris på regnskap, og tilgang til smarte funksjoner for timeføring, prosjekt og fakturering.

Vi leverer effektive funksjoner for prosjektregnskap i Tripletex, samtidig som vi håndterer alt av regnskap og lønn. Du slipper alt av regnskap, men du slipper ikke kontrollen. I Tripletex har du full oversikt over din bedrifts økonomi.

Dine ansatte kan jobbe effektivt med timeføring, prosjekt og fakturering, i appen eller på pc.

Er du i tillegg opptatt av å få en rett og rimelig pris, så er det fint. Det er nemlig vi også!

Alltid fastpris på regnskap

Forutsigbarhet og fleksibilitet

Frigjør tid i arbeidshverdagen og få den fleksibiliteten du trenger!

Vi jobber etter fastpris, og for kundene våre betyr det effektivitet og lave kostander. Du kan sette bort hele eller deler av regnskapsføringen til oss – vi er fleksible. Ettersom selskapet vokser eller behovene forandrer seg, kan du skalere innen våre tjenester.

Vi har lang erfaring med å gjøre regnskap enkelt for kundene våre, samtidig som de har god oversikt i Tripletex. Med et innholdsrikt dashboard får du raskt den informasjonen du trenger – både på desktop og mobil. Vi setter opp gode rapporter tilpasset dine KPI`er.

Møt noen i teamet vårt

Vi har regnskapsførere som har spesialisert seg på effektive regnskaps- og lønnsprosesser for IT- og konsulentselskap. Mange av disse har selv bakgrunn innen IT, og forstår utfordringene og har best-practice løsninger.

Heidi Seigerud

Sales Executive

481 21 855

Erlend Hem

Rådgiver med spesialisering innen regnskapsanalyser

Tanja Valsgård

Erfaren regnskapsfører som elsker fleksibilieten i Tripletex

Moduler i Tripletex

Tripletex er et prosjektstyringsverktøy som gir oversikt over lønnsomhet, ressursbruk og budsjetter. Alle modulene er tett integrert og har stor grad av automatikk. Alt finnes også i appen.

  • Prosjektdashboard
  • Lønn, reise- og utleggsregning
  • Ressursplanlegging
  • Timeføring og prosjektregnskap
  • Resultatrapporter
  • Flere hundre andre ferdige integrasjoner

Integrasjoner = muligheter

Dette er kanskje ikke fremmed for dere i IT-bransjen. Tripletex har hundrevis med ferdige integrasjoner mot fagsystem. I tillegg har vi egne teknologi-team i VIEW Group som ukentlig lager skreddersydde integrasjoner for kunder.

VIEW Connect er vår egen integrasjonsplattform med en serie med applikasjoner utviklet i .NET og levert som App Services i Microsoft Azure samt funksjonalitet gjennom Azure Datafactory løsning.

Det betyr at vi kan hjelpe til med en med sømløs dataflyt mellom flere systemer i din bedrift. Bedre informasjon og mindre manuelt arbeid!

Få et tilbud på vår regnskapspakke