Våre konsepter

VIEW Group er en one stop shop, og har konsepter for regnskap og økonomistyring for flere bransjer og forretningsområder.

VIEW Group

Alle selskapene i VIEW Group deler den samme lidenskapen for innsikt og oversikt: å bistå kunder og partnere med digital og økonomisk kompetanse som gir direkte konkurransefortrinn. Konsulenthuset VIEW er ledende på leveranse av skybaserte forretningssystemer, outsourcing av økonomi/-lønnsprosesser og rådgivningstjenester.

VIEW Maritime

Spesialisert mot Maritim industri

VIEW Maritime er en tjenesteleverandør av Xledger ERP-systemet integrert med operasjonssystemet Dataloy VMS. Selskapet er er en nisje for den maritime næringen, og samler live finansiell og operasjonell data for kundene sine. Løsningen og applikasjonene er utviklet i Norge, men brukes globalt.

VIEW Procurator

Spesialisert mot eiendom og family offices

VIEW Family Office er forretningsfører for små og store familieeide investeringsselskaper. Dette inkluderer rådgivning innen selskapsadministrasjon, skatteplanlegging og alle aspekter av regnskap og rapportering.

VIEW Construct

Spesialisert mot bygg og annlegg

VIEW Construct har spesialisert seg på å levere de mest effektive og beste løsningene for regnskap, lønn og prosjektstyring for entreprenører og andre innen bygg og anlegg i Norge.