Sommerbris

«Som festivalarrangør er kontroll på økonomien svært viktig for å unngå overraskelser, feil eller miste oversikten over likviditet.»

Sommerbris i seilene

En helg i juni fylles Odderøya i Kristiansand med fantastisk musikk, sydenstemning, yrende folkeliv og deilig mat og drikke. Vi snakker selvfølgelig om Sommerbris, en av de største lokale festivalene på Sørlandet.

– Først og fremst så er vi opptatt av god stemning, så kommer selvfølgelig musikken. Hos oss er det allsang- både fra folk på 20 og 70 år. Det er utrolig viktig for oss at publikum skal kose seg maksimalt og får et underholdene show, forteller Kim Strømme, daglig leder av Sommerbris.

 

Eksamen på to dager

Bak all kosen så ligger det også hardt arbeid, det er det ingen tvil om. Kim og hans kolleger jobber et helt år i forveien med å gjøre klart til neste festivalarrangement.

– Det mest utfordrende for oss må være at planleggingsfasen er så lang, og at alt skal klaffe på de to dagene festivalen går av stabelen. Det er liksom vår eksamen, sier Kim.

  • Vi har liten mulighet til å gjøre endringer på selve festivaldagene – så vi må ha gjort en god jobb i forkant. Erfaring hjelper jo også på fra år til år. Men det er ikke alt man kan forutse heller, så det gjelder å brette opp ermene og være forbedret på det meste, forteller Kim.

Drar nytte av erfaring fra regnskapsfører

– Ingen av oss i Sommerbris er økonomer. Vår ekspertise ligger i å skape gode opplevelser for folk. Men, som en arrangør så er kontroll på økonomi svært viktig for å unngå å overraskelse, feil eller miste oversikten over likviditet, presiserer Kim.

VIEW Group er vår sparringspartner her, og hjelper oss både med regnskap, lønn og spørsmål knyttet til lønnsom drift.

– I tiden frem mot sommeren er det høyt fokus på billettsalg, både til festivalen og matopplevelser osv. Da er det svært nyttig å ha dyktige regnskapsførerne som med sin erfaring og kunnskap kan hjelpe oss med å pakketere tilbudene slik at det blir fornuftig både for oss og deltakerne, sier han.

Sikre deg festivalbilletter? Book de her

Følger omsetningen daglig i Tripletex

Sommerbris har fått på plass smarte løsninger for logistikken rundt salg.

  • VIEW Group har hjulpet oss med en løsning som gjør at billettsalget og inntekter fra kasse-systemene våre kommer inn i Tripletex – som er økonomisystemet vi bruker.

– Det sparer oss for masse tid og vi kan følge omsetningen daglig. Time for time om vi vil det, smiler han.

VIEW Group gir bedriftsledere smart økonomistyring

Tripletex system

Lisens

fra 269

  • Automatikk og arbeidsflyt
  • Dashobards
  • App for mobil
  • Integrasjoner
Se systemet

Regnskap og lønn

Fastpris

Fra 2500

  • Regnskap og lønn
  • Automatikk og app
  • Timeføring og utlegg
  • Rapportering
Få et tilbud

Se høydepunktene i Tripletex

På 20 minutter viser Heidi deg de smarteste funksjonene. Book en tid det passer deg!

 

Kontakt oss for et tilbud

Hos oss får du regnskap og lønn til fastpris og systemer som integreres med din bedrift.