Du er en superhelt!

Det å være økonomiansvarlig er et stort ansvar, og ikke minst en viktig rolle i bedriften. Derfor tror vi det krever litt superkrefter for å gjøre denne jobben på en god måte. Kjenner du deg igjen i noen av disse?

  • Du er vokter av økonomien og selskapets forpliktelser
  • Du er en kilde til verdifull informasjon om bedriftens utvikling
  • Du har innsikt som kan bidra til økt lønnsomhet
  • Du har stor tillit fra ledergruppen og daglig leder

Dette er superkrefter det er kraft i, uten tvil. Men også superhelter utvikler seg for å nå nye høyder.

Vi tror dine suksessfaktorer akkurat nå handler om; Hvilke oppgaver kan forbedres med teknologi, og hvilke oppgaver skulle du eller ditt team hatt mer tid til?

Verktøy som tar deg til neste nivå

Det å ta i bruk teknologi i seg selv vil ikke på magisk vis løse alle problemer– men det er et svært viktig hjelpemiddel på veien til å bli enda bedre. PWC skriver i sin rapport at bruk av ny teknologi er en av de viktigste grunnene til at gapet mellom de flinkeste og de gjennomsnittlige øker.

Vi hjelper selskaper få på plass mer automatikk i de daglige arbeidsoppgavene og bedre rapportering.

Er det lenge siden dere så på nye løsninger?

Dersom du har 20-30 minutter en dag, så viser vi deg gjerne hvordan vi sørger for at våre kunder tar ut sitt potensiale via våre systemer og kompetanse.

Kanskje vil det å sette av 30 minutter nå, spare deg for 3000 minutter i fremtiden.

Book et videomøte med våre eksperter under.

Hva sier andre CFO`er om Xledger?

«Vi har veldig god oversikt over konsernet i Xledger, og kan bryte ned resultater på selskapsnivå, de ulike avdelingene og helt ned på de enkelte prosjekt. Det er effektivt, og gir oss verdifull innsikt.»
Visindi
«Vi har en god dataflyt mellom Xledger og våre fagsystemer, bookingsystemer, timeføringssystemet og kasseløsning. Det betyr at jeg alltid oppdaterte tall fra hele forretningen.»
Alpinco
«Grieg har lang historie med å gripe mulighetene i fremtidsrettet teknologi for å få et forsprang. Derfor passer det bra at også regnskap og økonomiprosessene flyttes ut i skyen i Xledger.»
Grieg Group

Ikke gå glipp av muligheter – Book et videomøte nå

Vi tilbyr gratis og helt uforpliktende veiledning i Xledger, der du får høre best practice og kan ta del i lignende selskaps sin suksess.