BI og VIEW Ledger sammen om fremtidsrettet regnskapsføring

  I et samarbeid med Handelshøyskolen BI, har vi utarbeidet en ny og praktisk kurspakke som ledd i BIs studieprogram for fremtidens regnskapsførere. Kurset har fokus på hvordan regnskapsbransjen vil bli i fremtiden med fokus på IT, økonomitjenester og rådgivning i nettskyen. Nylig fullførte 77 studenter det praktisk innrettede kurset som gikk over tre dager.

  «Av alle bransjer som er under endring som følge av digitalisering og robotisering, er kanskje regnskapsbransjen den mest utsatte. Tradisjonelle regnskapstjenester blir automatisert og fremtidens regnskapsfører må proaktivt produserer gode analyser som gir regnskapet og kunden merverdi. I samarbeid med Handelshøyskolen BI, har vi derfor utviklet et regnskapskurs som skal bidra til at studentene i større grad behersker tjenester som inntekts og kostnadsanalyser, budsjettering, likviditetsstyring og effektivisering av forretningsprosesser. Dette er tjenester som vil være viktige for å lykkes som rådgiver i fremtiden»,
  sier Jørgen Austheim Person i VIEW Ledger.

  Handelshøyskolen BI har alltid hatt som ambisjon i å ha en praktisk innretning på utdanningstilbudet som vi tilbyr våre studenter. Regnskapskurset som vi tilbyr i samarbeid med VIEW Ledger gir fremtidens regnskapsfører en forsmak på hvilke arbeidsoppgaver som de vil møte i fremtiden. Handelshøyskolen BI utdanner i dag ca. 50 % av alle regnskapsførere i Norge og vi er både stolte og glade over å kunne tilby dette praktiske kurset»
  sier Høyskolelektor Roy Kristensen ved Handelshøyskolen BI.

  Det siste kurset som nylig ble gjennomført gikk over tre dager og er et enkelt tilbud for Bachelor studenter. Ambisjonen er å videreutvikle tilbudet i forkant av neste studieår.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.