12 ting du heller kan bruke tiden din på enn regnskapsføring

  Sitter du alene med ansvaret for regnskapet i din bedrift? Da er du nok fullstendig klar over at det går med mange timer på å holde orden og være ajour. Har du noen gang tenkt over hvor mye tid du kan spare på å outsource regnskapet

  Det er ikke uten grunn at vi mener du bør outsource regnskapet ditt til oss. Fordelene er mange. Vi gjør jobben raskt og effektivt, og vi er alltid oppdatert på lover og regler. Du kan lese mer om hvorfor det så åpenbart er en glimrende idé å sette bort regnskapsføringen her: Grunner til å vurdere regnskapsfører.

  En gylden liste over muligheter

  Hvis du på tross av gode argumenter ønsker å gjøre regnskapet ditt selv, har vi laget en liste kun for å overbevise deg enda en gang om at livet er bedre hvis du gir oss ansvaret for regnskapet ditt.

  Et av våre beste tips (og noe vi ser på som helt nødvendig) for å ha kontroll på regnskapsføringen er nemlig å sette av tid hver dag. Da snakker vi gjerne et par timer – minst. Enten det er å lese seg opp på lover og regler eller å sortere og føre bilag. Ved å sette bort regnskapsføringen åpner det seg plutselig en lomme på disse timene, og her er noen forslag til hva du kan bruke tiden på:

  1. Lunsj
  Tiden da du tok lunsjen på pulten, eller i beste fall satte suppa i halsen i all din hast, er forbi. Lunsjen blir plutselig en pause med tid til å senke skuldrene og utveksle noen ord med kolleger

  2. Få unnagjort alle de møtene som utsettes og utsettes
  Vi trenger vel ikke å si så mye mer her – du vet nok hva vi sikter til.

  3.Drikke kaffe
  At kaffen blir stående på pulten din og bli kald fordi du er så opptatt med andre ting blir ikke lenger et problem. Nyt den!

  4.Lær deg noe nytt
  Visste du at utsagnet om at alt er relativt er helt feil? Einstein vrir seg i graven hver gang noen sier det. Ta et kjapt Google-søk og finn ut hvorfor – du har jo tid?

  5.Gjør medarbeiderne dine glade
  Finn på noe hyggelig, som å gå rundt med kaffe og slå av en prat. Det kan bidra til bedre relasjoner – kanskje du til og med lærer deg noe nytt, eller får deg en ny venn.

  6. Tren!
  Bruk tid før, etter, eller underveis i arbeidsdagen for å ta vare på helsa di. Trening gjør dessuten underverker for resten av timene du er på kontoret, ettersom du blir mer opplagt og fokusert. Har du ikke mulighet til å ta en treningsøkt vil en gåtur i frisk luft gjøre veldig god nytte, det også.

  7. Vær en ekte nordmann – ta en tidlig fredag og dra på hytta
  Dra fra jobb kl. 13 på fredag – når gjorde du det sist? Ta med kjæresten eller familien til fjells, bare for å oppdage at det faktisk er ganske mange som gjør det samme. For enten jobber de med noe annet enn regnskapsføring, eller så har de oppdaget outsourcing de også.

  8.Planlegg julebordet/sommerfesten – og faktisk ha tid til å delta
  Med tid til å gjøre festen skikkelig og gjennomført, vil du bli en populær kollega. I tillegg vil du ha tid til å delta på selve arrangementet selv!

  9.Lær deg å sykle på etthjulssykkel
  Fordi hvorfor ikke? Klarer du å sjonglere samtidig så har du virkelig spart penger på underholdning til julebordet.

  10.Oppdater datamaskinen din
  Kommer det ikke alltid varsel om dette når du trenger det minst? Nå er det på tide å ta igjen og være forut teknologiens utidige mas.

  11.Få unnagjort alt av rapportering helt uten svetteperler i panna
  Det er jo så godt med alt som er gjort, og endelig er det din tur til å kjenne på det samme.

  12. Å slippe overtid og helgejobbing
  Dra hjem når du skal, og oppdag at det finnes et liv utenfor jobben!

  Til slutt vil vi anbefale deg å bruke litt tid på å skaffe deg nye solbriller. Fremtiden ser nemlig lys ut!

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.