Consulatet blir en del av VIEW

  – Det er en glede å melde at Consulatet AS ble en del av VIEW i mai 2021. Prosessen har pågått siden høsten 2020 og avtale ble inngått med virkning fra 24. april 2021. Consulatet vil bli fusjonert og samlokalisert med VIEW`s øvrige virksomhet etter hvert, sier Morten Bratlie som har ledet prosessen.

  – Vårt fokus har hele tiden vært å levere systemer, systemtjenester og rådgivningstjenester av høy kvalitet. Leveransen har primært vært rettet mot større virksomheter. Dette har vært en bevisst strategi fra vår side og er en grunnene til vår suksess. Sammen med VIEW gruppen finnes derfor de beste forutsetninger til å kunne utvikle leveransen videre gjennom automatisering, offshoring av prosesser og et enda sterkere fokus på verdiøkende tjenester, sier daglig leder Øyvind Helljesen.

  -VIEW har definert entreprise som en egen viktig vertikal. Det er en glede å annonsere at Øyvind vil ta dette ansvaret på landsbasis. Dette vil bli gjort gjennom et eget selskap som skal hete VIEW Construct organisert etter samme modell som VIEW Maritime og VIEW Tax. Målsettingen er å gjøre VIEW til en ledende leverandør av ERP systemer, BPO tjenester og rådgivning primært rettet mot større entreprenørselskaper, sier CEO John Hugosson i VIEW Ledger AS.

  Om Consulatet

  Consulatet AS er et autorisert regnskapsførerselskap som leverer skybaserte systemer og tjenester knyttet til regnskap, lønn og økonomistyring. Selskapet har siden oppstarten i 2006 utelukkende satset på Xledger og er i dag gullpartner. Gjennom dette har de opparbeidet en enestående erfaring med systemet. De bruker Xledger på alle sine kunder for regnskap, lønn og rapportering. Consulatet er lokalisert i Oslo, Fagernes, Florø og Gjøvik. Selskapet har 17 ansatte bestående av regnskapskonsulenter, controllere, ERP konsulenter og salgsrepresentanter.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.