Møt Espen Hovland, vår nye CFO 

  Et meget ambisiøst selskap som VIEW skaper store verdier, både for kunder og ansatte, hvilket passer meg perfekt.

  Espen Hovland

  1. februar 2023 ble Espen Hovland VIEW Ledger sin nye CFO.

  Espen er utdannet innen økonomi, regnskap og revisjon både fra Universitetet i Edinburgh og på Norges Handelshøyskole. Siden den gang har han jobbet flere år med revisjon og som konsulent i PWC, og deretter hatt ulike roller i økonomifunksjonen i Santander Consumer Bank. Blant annet har han i flere år vært leder for deres nordiske økonomiavdeling. Denne erfaringen er viktig da VIEW nå vokser og ekspanderer videre i Norden.

  Espen er gift og har 3 barn, og beskriver seg selv som et utadvendt og kommunikativ person.

  -Jeg er ekstrovert og får mye energi av å jobbe med mennesker. Mitt fokus som leder er strategi, kommunikasjon og mennesker, sier han.

  Han er også klar på hva han gleder seg mest til i nærmeste fremtid.

  -Det jeg søker i VIEW er et ambisiøst miljø som streber etter å skape verdi, både for eier, kunder og de ansatte. Jeg ønsket å bli en del av et miljø hvor jeg kunne oppleve personlig utvikling gjennom utfordringer i form av endringer, vekst, og en høy ambisjon. Det tror jeg at jeg kan få i VIEW, fortsetter han.

  -I VIEW ser jeg frem til å bidra til å fortsette å bygge et selskap som ligger i front både innen økonomi og teknolgi, og som tør å utfordre gamle rutiner og prosesser.

  -Førsteinntrykket leverer i alle fall godt på forventningene. Jeg har umiddelbart fått tatt del i spennende prosesser, og møtt mange hyggelige mennesker. Så det lover godt, smiler han.

  John Hugosson som er CEO i VIEW, har i stor grad vært involvert i prosessen om å få Espen ombord.

  -Vi er veldig glade for at det er akkurat Espen som nå begynner hos oss. Han stod seg ut tidlig i prosessen, og vi fikk god kjemi. VIEW er et hurtigvoksende Nordisk selskap som er med på å forandre regnskapsbransjen. Vi passerer snart en milliard i omsetning, og da har CFO’n en meget viktig nøkkelrolle. Vi gleder oss til å ta del i Espen din kunnskap og erfaringer.

  -Vi ønsker han hjertelig velkommen, avslutter John.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.