John Hugosson er ny administrerende direktør i VIEW Ledger

  Styret i VIEW Ledger AS har ansatt John Hugosson som ny administrerende direktør for et av Norges ledende konsulenthus innen skybaserte økonomi- og BPO-tjenester med sterkt fokus på finansteknologi og innovasjon.

  Hugosson kommer fra stillingen som CEO for IT-selskapet Loopia Group, som frem til 2018 var en del av Visma-konsernet.

  – Jeg gleder meg virkelig til å videreutvikle VIEW Ledger sammen med engasjerte medarbeidere, de tre gründerne og styret. Selskapet har en sterk ambisjon om å bli den ledende aktøren i Norden gjennom en kombinasjon av organisk vekst og oppkjøp de kommende årene, sier John Hugosson, som startet i den nye stillingen den 26. august 2019.

  – VIEW Ledgers kunder kan forvente seg høykvalitativ rådgiving og kompetanse innenfor økonomi, lønn og regnskap men også effektive, digitale forretningsprosesser med innovative og skybaserte systemløsninger, avslutter han.

  – VIEW Ledger AS har satt seg store mål for de neste årene. John er hentet inn for å lede den videre utviklingen av selskapet. Vi tror at John, med sin teknologiske og internasjonale lederbakgrunn fra større programvare- og teknologiselskaper, vil kunne tilføre VIEW Ledger den nødvendige kompetanse for å realisere våre ambisjoner. Det er med glede og forventning vi ser frem til dette samarbeidet, sier Frode Haugli, Styreleder i VIEW Ledger.

  Terje Bratlie, gründer og tidligere administrerende direktør i VIEW Ledger AS, vil fortsette i selskapet som leder av VIEW Maritime, som er selskapets satsning innen shipping-sektoren.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.