Jaakko Kaidesoja er ny CEO for Homeros Oy

  VIEW Group, en ledende Accountech-partner i Norden, er glade for å kunngjøre utnevnelsen av Jaakko Kaidesoja som den nye administrerende direktøren for Homeros Oy.

  -Denne utnevnelsen markerer et nytt kapittel i selskapets vekst og ekspansjon i Finland, og jeg ser virkelig frem til å jobbe sammen med Jaakko og hans team, sier John Hugosson, administrerende direktør i VIEW Group.

  Jaakko har en MSc i økonomi fra Universitetet i Jyväskylä, med fokus på ledelse, regnskap, IT og markedsføring. Han startet sin karriere i Esso oljeselskap og gikk senere over til Nokia, der han hadde roller som Business Controller og CFO. Gjennom årene har han opparbeidet seg variert erfaring innen både finans og generell ledelse. Før han kom til Homeros Oy, bygget og ledet han med suksess en M&A-organisasjon hos Greenstep.

  Utvider både tjenesteportefølje og regional tilstedeværelse

  Når Jaakko blir spurt om hans visjon for fremtiden for Homeros som en del av VIEW Group, svarer han:

  -Det er veldig spennende få muligheten til å være med å utvikle Homeros til en sterkere aktør under VIEW-gruppens paraply, sier han og fortsetter:

  -Markedet for økonomi- og regnskapstjenester er svært konkurransepreget, men med en velprøvd tilnærming til vår eksisterende kundebase er vi nå klare til å utvide både tjenesteporteføljen og den regionale tilstedeværelsen. I årenes løp har Homeros Oy investert i kundetilfredshet og systemkompetanse. Selskapet har fått et solid fotfeste i Birkaland og Sør-Østerbotten ved å levere automatiserte økonomistyringsløsninger av høy kvalitet, og vi ser frem til å utvide tilbudet vårt til andre regioner også.

  Om Homeros OY

  Homeros Oy er et autorisert regnskapsbyrå som ble etablert i 2008 som en familiebedrift. Over 100 dyktige fagfolk innen økonomi og regnskap betjener et bredt spekter av kunder i Birkaland, Sør-Østerbotten og Kuopio. I slutten av 2021 ble Homeros Oy kjøpt opp av VIEW Group og vil bli omprofilert til VIEW Group senere i år.

  Om VIEW Group

  VIEW Group ble etablert i Norge i 2004 og har hovedkontor i Oslo. I dag er VIEW Group en raskt voksende nordisk partner innen Accountech, Finance Outsourcing og Office IT Solutions. Over 700 ansatte jobber fra 30 kontorer i Norge, Sverige, Finland og India.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.