Derfor bør du velge skybasert regnskapsføring

  Skybasert regnskapsføring gjør at du kan jobbe smartere og mer effektivt, med et regnskap som holder seg oppdatert. Vi er på farten mer enn noen gang, og blir stadig mer vant med at arbeidsoppgaver og gjøremål skal gå raskt og effektivt. Med et samfunn i endring er det viktig at vi også oppdaterer måten vi gjør tradisjonelle arbeidsoppgaver, som for eksempel regnskapsføring.

  Det vi har gjort i alle år virker ofte tryggest å fortsette med, men sannheten er at måten vi har jobbet med regnskapsføring, både er tungvint og tidkrevende. Har du enda ikke gått over til en digital arbeidsmåte, er det på tide du gjør det nå.

  Vi i VIEW  ønsker å gjøre regnskapsføringen så enkel som mulig for kundene våre. Derfor tilbyr vi moderne, heldigitale løsninger for små og mellomstore bedrifter, der du får alt du trenger ferdig integrert, i ett komplett system.

  Skybasert regnskapsføring gir optimal arbeidsflyt

  Hovedmålet med løsningen vi tilbyr, er å gjøre den inn- og utgående bilagsflyten så enkel og automatisert som mulig.

  Som kunde av oss i VIEW kan du både sende ut og ta imot fakturaer direkte i systemet. I bilagsmottaket blir fakturaen automatisk lest, kontert og betalt. Det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne den, for eksempel fra appen på mobilen eller nettbrettet. Du kan sløyfe nettbanken da en egen betalingsløsning er integrert i systemet. Du kan også ta et bilde av en faktura med mobilen og sende det inn til systemet, som da automatisk vil tolke den.

  Utgående fakturaer blir også automatisk bokført ved utsendelse. Du kan velge mellom mange måter å sende ut fakturaen, som for eksempel via EHF, PDF eller Vipps, for å nevne noen. Betalinger kan også automatisk følges opp og purres.

  Løsningen har stor grad av fleksibilitet, slik at konteringer kan gjøres både i bilagsmottaket, godkjennings- og bokføringsmodulen.

  Bedre oversikt med regnskap i sanntid

  Noen bedrifter har en egen avdeling som tar seg av store deler av regnskapsføringen, mens andre overlater mye av jobben til sin regnskapsfører. Med løsningen vi tilbyr kan du enkelt bestemme hva du ønsker å gjøre selv, og hva som er mest hensiktsmessig at en regnskapsfører tar seg av.

  Med en heldigital regnskaps- og økonomiløsning jobber både du og regnskapsføreren din i sanntid i ett og samme system. På denne måten vil du til enhver tid ha regnskapet ditt tilgjengelig og fullt oppdatert, samtidig som du har tilgang til kompetansen fra en autorisert regnskapsfører. Det vil altså oppleves som å ha regnskapsfunksjonene «på huset», selv om du velger å sette bort deler av arbeidet.

  Når du til enhver tid har regnskapet tilgjengelig og fullt oppdatert, har du også et bedre grunnlag for ta beslutninger. Før fikk man som regel rapporter etter en periode var over, men med løsningen vi tilbyr slipper du å få ubehagelige overraskelser i ettertid. Alle fakturaer bokføres automatisk og innbetalinger blir fortløpende matchet mot reskontro. Disse vil i tillegg være sporbare med drill down helt ned til bilagsnivå, slik at du alltid har 100 prosent kontroll.

  Funksjoner for folk på farten

  Med app-løsningen har du alltid regnskapet og viktige funksjoner tilgjengelig både på PC, nettbrett og mobil, uansett hvor du måtte befinne deg. Dette betyr at du enkelt kan bruke dødtiden på toget til å sende ut eller godkjenne fakturaer, eller ta et bilde av fergebilletten med mobilen og sende inn reiseregningen med noen enkle tastetrykk.

  Timeregistrering kan du også enkelt gjøre via mobilappen. Er du ute i felten og trenger å opprette og sende ut en ordre, er det heller ikke noe problem.

  Den webbaserte løsningen har også store muligheter når det gjelder integrasjon mot andre systemer. Dette gjør at du for eksempel kan overføre tall fra nettbutikken eller kassasystemet rett inn i regnskapssystemet. Integrering mot Altinn er også til stede, slik at du enkelt kan levere for eksempel MVA-oppgaver.

  Vi vet at ingen bedrifter er like, derfor tilbyr vi deg å skreddersy rutiner og arbeidsflyt tilpasset din bedrifts hverdag og behov.

  Les mer om våre skybaserte økonomisystem her.

  Vil du vite mer om hvordan din bedrift kan jobbe mer effektivt i skya?

  Kontakt oss for en prat!

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.