Vi inngår samarbeid med Semine

  Bruk av AI skaper nye muligheter for kundene våre, derfor bygger vi nå opp konseptet VIEW AI, der vi samler kompetanse og etablerer et nettverk av partnere for å utnytte den nyeste teknologien. Vi skal samarbeide med de beste leverandørene innen AI, og her blir Semine en viktig partner.

  Administrerende Direktør, John Hugosson. 

  Inger Eek Tronerud, Partner Lead i Semine, er stolt av å kunne presentere samarbeidet.

  Vi skal jobbe med de beste aktørene i bransjen, med de som har et brennende ønske om å utvikle markedet ved hjelp av moderne teknologi. VIEW Ledger er en av markedets største Xledger-partnere, og at de også ønsker å ta SEMINE videre ut i markedet sammen med oss, er utrolig stas!

  Semine og VIEW ble kjent via en felles kunde

  Semine og VIEW Ledger ble kjent via en felles kunde, Hovedorganisasjonen Virke, forklarer Inger.

  Høsten 2020 ønsket Virke å gå til anskaffelse av et nytt ERP-system for å forbedre og effektivisere prosesser innenfor regnskap og økonomistyring. Valget falt på Xledger og SEMINE, noe som også har resultert i det nye partnerskapet med VIEW Ledger.

  -De ønsket et best mulig teknologioppsett for deres behov, og landet på Xledger fra VIEW Ledger og SEMINE, avslutter Inger.

  Teknologi for veien videre

  Stian Brandevold jobber som salg- og markedsdirektør i VIEW Ledger og fremhever hvor viktig det er å alltid ligge foran med den beste, nye teknologien.

  Vi må hele tiden ligge i forkant, for kundene våre forventer at vi hjelper de med å gjøre hverdagen mer effektiv. Semine skal hjelpe oss med å opprettholde forspranget vårt.

  -Vi er stolte av at VIEW Ledger ønsker å satse på vår teknologi!, sier Lene Diesen, CEO i Semine.

  – -De er en stor og viktig aktør i markedet, og som oss har de fokus på innovasjon, moderne teknologi og effektivisering. Dette er også områder mange bedrifter i Norge har en strategisk satsing på, så her skal vi få til masse spennende sammen. Det er utrolig gøy å annonsere at de nå er en del av Semine-familien, avslutter hun.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.