VIEW etablerer seg i Finland: Vi bygger en nordisk Accountech-organisasjon

  Vi er stolte over å kunngjøre at VIEW nå er til stede i Finland, etter oppkjøpet av Homeros Oy. Det finske selskapet har en årlig omsetning på godt over 70 millioner kroner, har 70 ansatte og rundt 1.700 kunder.

  Vi er i ferd med bygge en nordisk Accountech-organisasjon, og med oppkjøpet av Homeros har vi fått en fin start på vår reise i Finland.  Med oss får vi 1700 nye, spennende kunder, som vi gleder oss til å ta med på reisen.

  John Hugosson, Administrerende direktør i VIEW

  Mange av kundene våre har virksomheter i flere nordiske land, og vi ønsker å tilby både regnskapsteknologi, rådgiving og regnskapsføring på tvers av landegrensene. Homeros er flinke på kunder og teknologi, og har en sterk tilstedeværelse i Tampere-regionen.

  John Hugosson, Administrerende direktør i VIEW

  Med et nettverk som dekker de nordiske landene, kan vi sammen tilby våre kunder et enda bredere kompetansespekter og mulighet for internasjonale leveranser. Sammenslåingen med VIEW vil også åpne for enda flere karrieremuligheter for våre ansatte.

  Antti Rauhala, Styreleder i Homeros

  Helena Karppelin fortsetter som Administrerende direktør for Homeros, og selskapet vil fortsette sin pågående virksomhet og utvide VIEWs tilbud i henhold til en felles strategi og visjon.

  Etter sammenslåingen vil VIEW- konsernet bestå av mer enn 400 eksperter innen økonomi, IT og teknologi- både i Norge, Sverige og Finland.

  Finansavisen omtaler også avtalen i denne artikkelen

   

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.