VIEW Expense lanseres i Norden

  I samarbeid med Findity, lanserer VIEW Ledger nå en ny løsning for reise – og utlegg i Norge og Sverige. VIEW Expense vil forenkle og automatisere alle disse prosessene for selskapets kunder.

  Vi er alltid på utkikk etter nye måter å gjøre kundene våre enda mer fornøyde. Med plattformen til Findity, kan vi tilby en digital løsning med nøkkel- funksjoner som automatisk kontering og bilagsflyt, kjørebok, integrasjon med økonomisystemer, bedriftskortintegrasjon og mye mer. Dette vil gjøre at prosessene rundt utlegg – og reiseregninger for både små og store bedrifter, går raskt og enkelt.

  -Stian Brandvold, Salg- og Markedsdirektør, VIEW Ledger.

  Målet er å redusere den tiden bedrifter og ansatte bruker på utlegg betydelig. Dette skjer ved at alle kvitteringer og utlegg raskt analyseres og registreres i appen, og behovet for å velge kategori, dato, beløp, mva, valuta osv. blir borte. Resultatet er mindre manuelt arbeid for ansatte og redusert risiko for feilkilder.

  VIEW Expense gjør det også mulig for kunder å administrere alle reise- og utleggs-funksjonene i én app – for flere selskap samtidig. Det betyr at løsningen egner seg både for små bedrifter og store konsern.

  Vi er stolte over å samarbeide med VIEW Ledger, og gleder oss over å lansere VIEW Expense sammen i Norden. Gjennom dette partnerskapet skal vi hjelpe kundene med å automatisere sine utlegg og administrative oppgaver

  -Patrick Olsson, Administrerende direktør i Findity.

  Les mer om VIEW Expense som løsning her.

  OM VIEW Ledger

  VIEW Ledger, som ble etablert i 2004, er en ledende leverandør av systemløsninger, regnskap, økonomi – og IT – tjenester i skyen. VIEW Ledger har i dag 250 entusiastiske ansatte fordelt på 11 kontorer i Norge og Sverige.

  Om Findity AB

  Finditys plattform for håndtering av reise og utlegg hjelper partnere med å optimalisere sine kunders prosesser. Automatisering og digitalisering står i sentrum og fører til mindre hodepine ved å redusere tidsbruk og administrative kostnader.

  For mer informasjon, vennligst kontakt:

  Stian Brandvold, Salg- og Markedsdirektør, VIEW Ledger AS,
  +47 90621743

  Patrick Olsson, administrerende direktør i Findity AB,
  +46 (0) 73 500 47 91

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.