VIEW Ledger går sammen med NRP Procurator

  Sammen med NRP Procurator, setter VIEW fart på satsningen mot vertikalene investering, fond, eiendom og shipping. Med NRP sin erfaring og VIEW sin teknologi, vil det nye VIEW Procurator sammen kunne levere tung rådgivning og effektive fremtidsrettede systemer til nåværende og fremtidige kunder.

  Dagens eiere i NRP Procurator vil reinvestere i VIEW, og bli med videre som aksjonærer i VIEW Group. Selskapene vil samlet sett skape et unikt fagmiljø med hovedkontor i VIEW sine lokaler i Barcode i Oslo.

  Styrker kompetansen i vertikaler med NRP Procurator

  -NRP Procurator har meget kompetente medarbeidere, en attraktiv og spennende kundeportefølje, og et viktig nettverk som de har opparbeidet gjennom lang tid. Dette er et selskap som har tyngde i markedet og en etablert kredibilitet, sier John Hugosson, Administrerende direktør i VIEW Group.

  -NRP Procurator vil gå sammen med våre allerede eksisterende konsepter VIEW Tax og VIEW Family Office, og dette vil løfte tilbudet til de nye felles kundene våre betydelig, fortsetter han.

  -Vi får med oss 41 svært erfarne og kunnskapsrike ansatte​ i den nye VIEW Procurator satsningen. Dette teamet vil ha et nisjefokus innen investering, fond, shipping, eiendom og depotmottakervirksomhet og vi vil oppnå positive synergier gjennom deling av erfaring og kunnskap blant de ansatte.

  -Dette gleder vi oss stort til og kundene kan se frem mot fortatt fantastisk service og solid kompetanse innen både regnskap, rådgiving og regnskapsteknologi, avslutter John.

  John Hugosson, Administrerende direktør i VIEW Group

  Smarte teknologi- og IT løsninger gir effektive leveranser til kundene

  Bransjen preges av høy teknologisk utvikling hvor det er essensielt å ha teknologi- kompetanse og IT-systemer som fordrer effektive leveranser overfor kundene. I lys av dette vurderte NRP en ny strategisk eier som kan drive virksomheten enda bedre fremover.

  -Vi ønsket å identifisere hvorvidt det fantes en strategisk eier med fremtidsrettet teknologi, betydelig IT-kompetanse og en klar og definert strategi som vil videreutvikle NRP Procurators unike markedsposisjon, forteller Ragnvald Risan, CEO i NRP-gruppen.

  Ragnvald Risan, CEO i NRP-gruppen

  -Vi opplever at VIEW oppfyller alle våre kriterier som en ny strategisk eier, og at deres fokus på high-end-markedet sammenfaller og er komplementerende med NRP Procurators satsningsområde. Sammen skal vi bygge et team som leverer fremragende service til nåværende og fremtidige kunder, fortsetter Ole Joachim Jonstang, Managing Director i NRP Procurator.

  Ole Joachim Jonstang, Managing Director i NRP Procurator

  -I tillegg har vi stor tro på vertikalforankringen i VIEW-systemet, og opplever konsernet som veldig pragmatiske og kompetente. Som et ledd i satsingen fremover har vi valgt å reinvestere i VIEW, da vi har stor tro på selskapets evne til å bedre verdiskaping i et felles VIEW Procurator fremover, avslutter Ragnvald.

  Kontakt:

  Ole Joachim Jonstang
  Managing Director, NRP
  M: 920 57 545

  John Hugosson,
  CEO, VIEW Ledger
  M: 928 63 916

  Om VIEW

  VIEW Ledger er en del av VIEW Group, som ble stiftet i 2004, og er en raskt voksende nordisk aktør innen AccounTech og IT. De rundt 540 ansatte er i dag fordelt på flere enn 20 kontorer i Sverige, Norge og Finland. Sammen leverer de forretningssystemer, regnskapsteknologi og tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Selskapets nordiske omsetning er ca NOK 640 millioner.

  Om NRP Procurator

  NRP Procurator er et kompetansehus med fokus på skreddersydd forretningsførsel. Hovedfokus er investeringsselskaper, fond, eiendoms- og shippingselskaper men selskapet utfører i tillegg forretningsførsel for en rekke andre typer selskap, blant annet innen forvaltning og grønn teknologi. I tillegg har selskapet konsesjon som depotmottaker for Alternative Investeringsfond (AIF). Selskapet har ca. 45 ansatte og ble stiftet i 1983 som AS Procurator.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.