VIEW Ledger går sammen med Faktaregnskap

  Som en av de større aktørene i Norge innen regnskap, lønn og regnskapsteknologi, styrker VIEW Ledger nå sin posisjon i Bergen. Antallet ansattes dobles til 21 kompetente medarbeider når man går sammen med Faktaregnskap.

  Bergen er viktig for oss

  Det er en glede å melde at Faktaregnskap blir en del av VIEW og fusjoneres med avdelingen vår i Bergen, sier Steffen Søvik, avdelingsleder for VIEW Ledger i Bergen.

  Steffen Søvik, avdelingsleder for VIEW Ledger i Bergen

  Faktaregnskap har bygd opp en fin bedrift med mange fine kunder og mange flotte Statsautoriserte regnskapsførere med god kompetanse. Denne sammenslåingen blir veldig positiv for både eksisterende kunder og ansatte i begge selskapene, samtidig gir det oss et godt løft i Bergen, fortsetter han.

  -Vi ser frem til å få flere dyktige kollegaer med på laget, og sammen blir vi en betydelig aktør i Bergen. Dette gir oss flere muligheter i markedet i Bergen og setter oss i posisjon til å få mange flere kunder i Bergen, avslutter Steffen.

  Utvikling for selskapet og for de ansatte

  Fakta AS, som selger selskapet Faktaregnskap AS, ser at en aktør som VIEW kan utvikle selskapet videre i større grad enn Fakta AS kan på egen hånd.

  -Vi har vurdert mange muligheter for videreutvikling av Faktaregnskap, og vi fant raskt tonen med VIEW når de kom på banen som en interessent. Vi opplever at VIEW er et verdibasert selskap som setter ansatte, kunden og teknologi i fokus, det liker vi, sier Therese Bakke, Partner i Fakta AS.

  -Vi kjente raskt at dette kunne bli en god match, og opplevde at VIEW fremstod som offensiv og hadde et stort, interessant miljø innenfor både økonomi og teknologi. Vi er trygge på at VIEW kan utvikle selskapet videre og at et samlet VIEW og Faktaregnskap kan ta en skikkelig posisjon i Bergen, fortsetter Bakke.

  -Når Faktaregnskap nå blir en del av VIEW, vil det gi våre ansatte mange flere muligheter for kompetanseutvikling og egen personlig utvikling. De ansatte vil kunne engasjere seg innenfor flere fagfelt, både på økonomi- og på systemsiden og alle mulighetene dette vil gi i et større selskap som VIEW. Vi har stor tro på at dette er riktig for selskapet, sier Karoline Frækaland Relling, Daglig leder i Faktaregnskap.

  Karoline Frækaland Relling, Daglig leder i Faktaregnskap.

  -I en bransje som står i store endringer, så gleder vi oss til å være en del av et større miljø der vi opplever at verdiene og prioriteringene samsvarer med våre, fortsetter Relling.

  Kontakt:  

  Karoline Frækaland Relling
  Daglig leder, Faktaregnskap
  Tlf: 95189214

  John Hugosson,
  CEO, VIEW Ledger 
  T: 928 63 916

  Om VIEW Ledger

  VIEW Ledger er en del av VIEW Group, som ble stiftet i 2004, og er en raskt voksende nordisk aktør innen AccounTech og IT. I forkant av fusjonen med Faktaregnskap så har VIEW Ledger over 700 ansatte fordelt på flere enn 20 kontorer i Sverige, Norge og Finland. Sammen leverer de forretningssystemer, regnskapsteknologi og tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Selskapets nordiske omsetning er ca. 800 millioner NOK.

  Om Faktaregnskap

  Faktaregnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå med 10 ansatte med kompetanse på rådgivning, regnskap, lønn og system. De holder til i Solheimsviken i Bergen, med kunder fra Bergen og omegn. Målet er alltid å hjelpe kundene med regnskapsførsel og utvikling av bedriften.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.