VIEW Ledger inngår samarbeid med Pluss-Økonomi

  Sammen med Pluss-Økonomi styrker VIEW Ledger sin posisjon på Sørlandet og dobler antall ansatte i regionen. Gjennom kjøpet av Pluss-Økonomi får VIEW en ny avdeling i Mandal, og blir til sammen 55 ansatte med de eksisterende kontorene i Kristiansand og i Søgne.

  Sørlandet er et viktig satsningsområde

  Det er en glede å melde at Pluss-Økonomi fra og med 01.01.2023 blir en del av VIEW, sier Steinar Wehus, avdelingsleder i Kristiansand.

  – Pluss-Økonomi har bygd opp en solid bedrift med mye kunnskap og erfaring i regionen. Denne sammenslåingen blir veldig positiv for både eksisterende kunder og ansatte, og gjør oss til en betydelig aktør på Sørlandet, fortsetter han.

  -Vi ser frem til å få flere dyktige kollegaer med på laget, og sammen blir vi et av de største kompetansehusene på Sørlandet. Denne kunnskapen gleder vi oss til å dele med næringslivet her, som vi er blitt så glade i, avslutter Wehus.

  steinar wehus i view kristiansand
  Steinar Wehus, avdelingsleder i Kristiansand

  Utvikling for selskapet og for de ansatte

  – Pluss-Økonomi har over lenger tid hatt et ønske om å slå oss sammen med en større aktør i bransjen. Vi har hatt kontakt med mange interessenter uten at vi har funnet vår match – inntil vi traff VIEW Ledger, sier Svein Magne Thorbjørnsen, Partner i Pluss-Økonomi.

  -Vi kjente raskt at dette kunne bli en god match, og opplevde at VIEW fremstod som offensivt og hadde et stort, interessant miljø innenfor både økonomi og teknologi. Dette er ressurser vi manglet, og ønsket for videre vekst og utvikling for selskapet og for de ansatte, fortsetter Thorbjørnsen

  Svein Magne Thorbjørnsen, Partner i Plus Økonomi

  -Når Pluss-Økonomi nå blir en del av VIEW, vil det gi våre ansatte mange flere muligheter for kompetanseutvikling og egen personlig utvikling. De ansatte vil kunne engasjere seg innenfor flere fagfelt, både på økonomi- og på systemsiden. Vi har stor tro på at dette blir en gjeng som vil bidra til å yte enda bedre service overfor våre kunder på Sørlandet, sier Nina Stray Kostøl, Daglig leder i Pluss-Økonomi.

  -I en bransje som står i store endringer, så gleder vi oss til å være en del av et større miljø der vi opplever at verdiene og prioriteringene samsvarer med våre, fortsetter Kostøl.

  Nina Stray Kostøl, Daglig leder i Plus Økonomi

  Kontakt:

  Nina Stray Kostøl
  Daglig leder, Pluss-Økonomi
  T: 380 00 953

  John Hugosson,
  CEO, VIEW Ledger  
  T: 928 63 916

  Om VIEW Ledger

  VIEW Ledger er en del av VIEW Group, som ble stiftet i 2004, og er en raskt voksende nordisk aktør innen AccounTech og IT. I forkant av fusjonen med Pluss-Økonomi så har VIEW Ledger rundt 590 ansatte fordelt på flere enn 20 kontorer i Sverige, Norge og Finland. Sammen leverer de forretningssystemer, regnskapsteknologi og tjenester innen regnskap, lønn og økonomisk rådgivning. Selskapets nordiske omsetning er ca. NOK 715 millioner.

  Om Plus Økonomi

  Pluss-Økonomi AS er et autorisert regnskapsbyrå med over 30 års erfaring innen rådgivning, regnskap, system og massedata. De holder til i Kristiansand og Mandal, med kunder fra Kirkenes i nord til Mandal i sør. Målet er å alltid hjelpe bedrifter med å ta fornuftige valg slik at de lykkes og oppnår de resultater de ønsker.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.