VIEW Ledger kjøper Finero

  «Det er en glede å melde at Finero AS i Stavanger fra mars 2020 blir en del av VIEW. Prosessen har pågått siden oktober 2019 og avtale ble signert i Stavanger den 4. mars» sier Morten Bratlie, Gründer og Leder for Strategiske oppkjøp, som har ledet prosessen. 

  Finero har siden oppstarten i 2014 inntatt en ledende posisjon i regionen med sine 24 ansatte. De fikk i 2019 en omsetning på 27 MNOK med et veldig sunt driftsresultat. Utviklingen av selskapet er basert på organisk vekst.

  Finero betjener et stort antall kunder, og leveransene er utelukkende basert på ERP-systemet Tripletex. I kombinasjon med eksisterende kundemasse i VIEW Ledger, representerer sammensetningen en betydelig aktør både i regionen rundt Stavanger, og som den ledende samarbeidspartnere av det skybaserte ERP-systemet Tripletex.

  Finero ble etablert av senior personell fra Equinor og Ernst & Young, med lang erfaring fra revisjon, regnskap, økonomistyring og rapportering. «Vårt fokus har hele tiden vært høy kvalitet kombinert med innovative og effektive løsninger», sier daglig leder Ingvar Malde.

  «Sammen med vår eksisterende virksomhet i Stavanger som har sitt tyngdepunkt på Xledger, vil Finero og VIEW ha de beste forutsetninger for å ta posisjonen som den mest spennende og fremtidsrettede aktøren i Rogaland», sier John Hugosson, CEO i VIEW Group.

  ​«Dette vil igjen være positivt for eksisterende kunder og medarbeidere. Finero og VIEW i Rogaland vil i 2020 ha en samlet omsetning på ca. 60 MNOK. Arbeidet med å integrere selskapene vil starte umiddelbart med en målsetting om å fusjonere og samlokaliseres i nye lokaler i løpet av 2020», avslutter John.

  Om VIEW Ledger 
  VIEW Ledger ble etablert i 2004 og har blitt et av Norges ledende konsulenthus innen skybaserte økonomi- og BPO-tjenester, med sterkt fokus på teknologi og innovasjon. Selskapets unike integrerte leveransemodell består av skybaserte ERP-løsninger, BPO- og konsulenttjenester. VIEW Ledgers kunder er ledende selskaper innenfor den profesjonelle tjenestesektoren, internasjonale shippingselskaper, globale konsern, prosjektvirksomheter og selskaper innenfor helse- og omsorgstjenester. Selskapet har en omsetning på godt over 200 MNOK. Hovedkontoret ligger i Oslo med 240 dyktige medarbeidere fordelt på 10 avdelingskontorer i Norge og Sverige. 

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.