VIEW Ledger kjøper VIEW Frilans

  Som et ledende selskap innenfor leveranse av skybaserte system- og økonomiløsninger, styrker VIEW Ledger sin posisjon ved å kjøpe samtlige aksjer i VIEW Frilans AS. Oppkjøpet vil bidra til å skape et enklere og tydeligere VIEW Ledger, der et tilbud med Tripletex og Xledger som plattformer vil bidra til å øke markedspotensialet.  ​

  Med oppkjøpet av VIEW Frilans bygger VIEW Ledger et større kompetansehus bestående av regnskap, økonomi – og IT- tjenester her i Norge.

  -Siden vi nå er både Xledger og Tripletex sin største partner, vil vi kunne møte alle typer kunder med markedets ledende skyløsninger, sier Stian Brandvold, Salgs- og markedsdirektør i VIEW Ledger.

  I motsetning til å tilby outsourcings-tjenester av ulike økonomifunksjoner i lavkostland, tror vi at satsing på kompetanse og teknologi vil gi oss et enda sterkere konkurransefortrinn – både på pris, effektivitet og kvalitet, presiserer Terje Bratlie, CEO i VIEW.

  VIEW Frilans har primært rettet seg mot små og mellomstore bedrifter, der de fleste av kundene er innenfor tjenesteytende sektor. VIEW Ledger er konsentrert rundt større virksomheter som ofte har mer komplekse behov. Med to av markedets ledende skyløsninger, kan vi nå et bredere marked og adressere vertikale segmenter, som f.eks. rørlegger og elektrobransjen.

  Kunder bør forvente effektive forretningsprosesser innenfor økonomi og regnskap, men også kompetanse og rådgivning innenfor endringsledelse, IT og systemløsninger. Vi gjør mer enn å utføre et samfunnsoppdrag, vi hjelper også kundene våre å bli mer lønnsomme. Det skal vi fortsette med i en enda bredere skala, ved å utnytte teknologi, kombinert med fagkompetanse og forretningsforståelse, avslutter Bratlie.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.