AccounTech satsning; AI skal gi innsikt og oversikt i sanntid for kundene våre

  VIEW Ledger og Propell.ai signerer en langsiktig avtale om bruk av selvkjørende software. VIEW Ledger skal bruke AI løsningen til sine kunder i Norden. Dette er et strategisk grep for å ta en ledende posisjon i det Nordiske markedet

  Vi har meget høye vekstambisjoner. Vi har kjøpt opp 6 selskaper så langt i 2021 og skal vokse sterkt. Vi er nå i Norge, Sverige og Finland og skal vokse videre i Norden. Ny, innovativ og ledende teknologi er vårt verktøy for å sikre effektivitet og kvalitet i våre regnskapsprosesser også i fremtiden.

  John Hugosson, Adminstrerende Direktør i VIEW

  VIEW Ledger er et teknologidrevet selskap som leverer automatiserte systemer, og outsourcing av samtlige prosesser knyttet til økonomi og regnskap. Sammen med Propell.AI skal vi de gi ytterligere effektivitet gjennom automatisering og bedre brukeropplevelse. Med dette vil de være i forkant av de store endringer som bransjen står overfor.

  VIEW Ledger er en meget god strategisk match for oss, og vi satser begge tungt i Norden. VIEW Ledger er offensive og satser på ny teknologi. Vår AI- løsning har raskt fått en meget god “product/market fit” i markedet, og vi er glade for at VIEW Ledger er ombord som partner. Med vår løsning skaper vi effektivitet gjennom automatisering, noe som gir reduserte kostnader og store tidsbesparelser for kundene våre.

  Gro Merethe Johnsrud i Propell.ai

  AI løsningen er trent på et datasett på over 500 millioner fakturaer fra mer enn 65.000 selskaper. Løsningen bruker algoritmer og læring som et konkurransefortrinn for helautomatisering av prosessen rundt bilagshåndtering og bokføring og tilgang til en rekke kostanalyser og benchmarking.

  Propell.ai har en av de beste teknologiene, samt et meget motivert og kompetent team. Vi er trygge på at vi har gjort et godt valg.

  Vegard Nerhus, leder for strategiske prosjekter i VIEW.

  VIEW Ledger er den største Xledger partneren, og har kunder på andre ERP systemer som 24SO, Tripletex og Fortnox. Propell.AI skal implementere og integrere AI plattformen til et felles fakturamottak for alle ERP systemene, noe som gir VIEW Ledger mer fleksibilitet rundt å gjøre strategiske endringer i portefølje uavhengig av ERP system.

  view-og-propell-ai

  Om VIEW Ledger
  VIEW konsernet består av 380 kloke hoder og en god dose teknologi. VIEW Ledger leverer BPO tjenester og er et teknologiorientert regnskapsbyrå som skiller seg ut med fokus på kompetanse og teknologi. Kombinasjonen av folk med økonomi, system og IT- bakgrunn, gir oss muligheten til å tilby et unikt verdiforslag til kundene våre.

  Om Propell.ai
  Propell.AI er et teknologiselskap med ledende software løsninger for økt forretningsnytte. Vi automatiserer bilagshåndteringen og bokføringen slik at din virksomhet kan frigjøre tid, få bedre kontroll og spare penger. Propell.ai er strategisk partner med Vic.ai og 24SevenOffice på å levere AI plattformen integrert mot et hvilket som helst ERP system i det nordiske og europeiske enterprise-markedet.

  Kontakt
  Gro Merethe Johnsrud, Co-founder og CEO Propell.ai,
  928 63 916

  Finansavisen omtaler også avtalen i denne artikkelen

   

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.