Det komplette arbeidsverktøy for VVS- og elektrobransjen

  I en hektisk arbeidshverdag er det viktig å finne en måte for å bruke mindre tid på fakturering – for å frigi mer tid til faktisk fakturerbart arbeid. Derfor bør du velge et arbeidsverktøy for VVS- og elektrobransjen fra noen som kjenner din bransje og deres daglige utfordringer.

  Å velge regnskapsfører og økonomisystem når du jobber i VVS- eller elektrobransjen, kan være en utfordring. Et systematisk og brukervennlig system gjenkjennes i et arbeidsverktøy som forstår dine utfordringer og tar dem på alvor. Tripletex er et slikt verktøy – en redning mot regnskapskaos og unødvendig mye tid brukt på administrasjon!

  Et komplett arbeidsverktøy for VVS- og elektrobransjen

  Med Tripletex får du et allsidig og svært effektivt arbeidsverktøy, slik at du kan fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet. Programmet tilbyr alle administrative verktøy du måtte trenge: timeføring, ordrebestilling, lønnsutbetaling og fullstendig oversikt over regnskapet. Alt dette skjer digitalt i skyen– enklere blir det ikke.

  Fordi unødvendig bruk av tid og ressurser til administrative oppgaver er en realitet i mange bedrifter, har vi i VIEW Frilans basert våre kundeløsninger på Tripletex. Ved å bruke en regnskapsfører som er god på økonomisystemet og dets muligheter, har du det du trenger for å jobbe være mest mulig effektivt og konsentrere deg om kundene dine.

  Les også: Les også: 6 fordeler med elektronisk faktura.

  Tilgang uansett hvor du er

  Fordi Tripletex er skybasert, kan du bruke verktøyet med akkurat den enheten som passer deg best. Om du liker best å sitte på PC-en på kontoret er det selvfølgelig mulig, men du vil også ha mulighet til å styre alt via smarttelefonen din eller nettbrett hvis du ønsker færre turer til kontoret.

  Mye av arbeidet krever kanskje ro, mens andre oppgaver fint kan gjøres på farten. Med timeføring og mulighet for å fakturere med få knappetrykk, frigjør du din dyrebare tid til andre gjøremål. Velg selv hva du ønsker å gjøre fra kontorstolen og hva du gjør ute på oppdrag.

  Kjøp direkte fra grossist!

  Vi kjenner oss igjen i situasjonen: Du er ute på oppdrag og må bestille varer fra grossisten, men for å gjøre det må du tilbake til kontoret. Hadde det ikke vært mye bedre dersom du kunne gjøre det rett fra mobilen?

  Ved å koble opp vært system mot dine viktigste grossister kan du bestille varer direkte gjennom Tripletex! Bla gjennom produktkataloger og trykk på kjøp – enkelt og greit.

  Les også: 8 fordeler med Tripletex

  Enkel fakturering og lønnsutbetaling

  Det er ingen god følelse å sitte med viktige tall og dokumenter, og ikke forstå noen ting. Et økonomisystem bør være befriende enkelt å forstå. Til og med det å sende inn oppgaver til Altinn gjør du med et tastetrykk.

  Lønn kan utbetales månedlig, eller du kan dele utbetaling opp og fordele den utover måneden. Valget er ditt!

  Dersom det oppstår en situasjon hvor lønnen må utbetales på forskudd, holder systemet orden for deg, og lønnen kan betales ut direkte. Faktureringen gjøres enkelt via systemet, og gjerne i det samme du er ferdig med oppdraget. Tilhørende dokumentasjon på oppdraget ferdigstilles gjerne samtidig.

  Løsningen er bransjetilpasset, så du kan være trygg på at økonomisystemet vil svare til dine behov, enten du er elektriker, rørlegger eller har et annet praktisk yrke.

  Oversikt over alle prosjekter

  Over tid kan det bli mange kunder og prosjekter å forholde seg til. Her er det fakturerbare timer som gjelder, og det er viktig å holde en oversikt over hva du gjorde når og for hvilken kunde. Her er Tripletex er et verktøy du kan lene deg på dersom det skulle oppstå forvirring etter et prosjekt er avsluttet. Tripletex er ikke bare et økonomisystem med mange praktiske integrasjoner, det er også et effektivt prosjektverktøy med egen prosjektmodul som du vil undre over hvordan du noen gang klarte deg uten.

  Les også: Derfor bør du vurdere regnskapsfører

  Få i både pose og sekk med oss

  Vi mener selvfølgelig at Tripletex er et uvurderlig verktøy for små og mellomstore bedrifter, men vi gir oss ikke der. Det vil alltid være spørsmål som krever mer enn ett standard svar du kan google deg frem til. Derfor mener vi at inngående kunnskap om bransjene til våre kunder er viktig for våre rådgivere å kunne.

  Små og mellomstore bedrifter krever god oppfølging, bred bransjekunnskap og moderne systemer. Dette er selvfølgeligheter når du velger oss som din samarbeidspartner.

  Vil du lese flere artikler som denne?

  Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev om økonomistyring.